środa, 22 sierpnia 2018

Oblikovanje sten

  Oblikovanje sten

Dnevna soba, hodnik, hodnik in druge prostore

V dnevni sobi ali v dvorani priporočamo barvanje površin bodisi v nevtralni ali zmerno svetlimi barvami. Barva dnevne sobe mora na eni strani pomiriti in na drugi strani - osvetliti razpoloženje in narediti prostor udobno. Če se v notranjosti želite osredotočiti na pohištvo ali dekorativne elemente, izberite mehke barve za sobo.
  Oblikovanje sten

Možnosti zidnih slik

Ko smo se ukvarjali z vprašanjem pravilnega barvanja sten, lahko začnete pregledati različne možnosti kombiniranja barv in tehnik slikanja. Poleg zgodbe o metodah dekorja bomo predstavili tudi fotografijo možnosti za barvanje sten.
  Oblikovanje sten

Obeležje Horizon

Kot smo rekli, je zasnova sten v dnevni sobi treba upoštevati usmerjenost obeh strani obzorja. Ni vsakdo srečen z okni na jugu, kjer sonce sije ves dan, zato morate uporabiti različne trike.
  Oblikovanje sten

Kakšno barvo barve drevesa?

Kot veste, barva postavlja razpoloženje ne le za sobo, ampak tudi za čustveno stanje vašega otroka. Zato je pri izbiri barv v vrtcu poleg velikosti in svetlobe treba upoštevati tudi značaj, starost in spol lastnika prostora. Tukaj je nekaj idej in nasvetov, ki vam bodo pomagali pri odločitvi, kako barvati otroško sobo:
  Oblikovanje sten

Barve stene na omet

Slikanje zidov na omet je precej preprosta stenska obloga in ne zahteva veliko časa. Obstaja veliko osnovnih barv, ki jih je vredno razlikovati in jih je mogoče izbrati za določeno sobo. Z uporabo dveh barv na steni je vredno izbrati eno barvno kompozicijo, ker drugačna kompozicija drugače stoji na steni in ima drugačen barvni učinek.
  Oblikovanje sten

Kakšno barvo barve stene

Vsi poznajo koncept barvnega spektra. Ocenite odnos barvnega spektra in psihologije, lahko enostavno razumete, kakšno barvo bo barvalo prostor, tako da bo vedno ustvarjalo dobro razpoloženje. Na splošno obstajajo tri osnovne barve, ki jih ljudje uporabljajo - rdeča, modra in rumena. Z mešanjem dobimo dodatne barve.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty