wtorek, 21 sierpnia 2018

Rušenje stavb z eksplozijo

  Rušenje stavb z eksplozijo

Rušenje zgradb: tehnološke značilnosti

Ta tehnologija se uporablja za uničenje visokih zgradb, betonskih in armiranobetonskih konstrukcij ter zgradb, ki imajo posebno moč. Polno ali delno rušenje se izvaja z eksplozivnim eksplozivnim polnjenjem. Delno uničenje je možno zaradi priprave ločilne vrzeli med porušenim in izstopom iz mesta.
  Rušenje stavb z eksplozijo

Ročno uničenje hiš

Ta možnost se uporablja v primerih, ko je potrebna posebna natančnost. Na primer, če je predmet, ki ga želite porušiti, nameščen zelo blizu druge stanovanjske stavbe. Število nadstropij s podobnim pristopom ne sme preseči štirih. V tem primeru se rušenje izvaja s pomočjo vlačilcev, hidravličnih konic in metode diamantnega rezanja.
  Rušenje stavb z eksplozijo

Rušenje z eksplozijo

Rušenje objektov s pomočjo eksplozije se uporablja predvsem za objekte, ki so razpadli, zasilne strukture, ki so daleč od drugih predmetov. Na zahodu vse eksplozije uničijo vse zgradbe in zgradbe nad 35 metrov.
  Rušenje stavb z eksplozijo

Metode za demontažo stavb

Demontaža stavb se izvaja s pomočjo tehnologije in ročno, odvisno od tehnoloških značilnosti uničene strukture. Ni vedno potrebno popolnoma razstaviti zastarelih stavb, ni neobičajno, da se temelje ohranijo in na njegovi podlagi zgradi sodobnejšo zgradbo. Metode za demontažo stavb so precej raznolike, zato je tako pomembno, da naredimo pravo izbiro.
  Rušenje stavb z eksplozijo

Rušenje in demontaža stavb v Moskvi in ​​regiji

Rušenje stavb z eksplozijo v Moskvi je najhitrejši in najbolj gospodaren, a hkrati nevaren način za demontažo stavb. Danes se blastne operacije vedno bolj uporabljajo za velike monolitne strukture, visoke cevi in ​​mostove ter druge strukture. Uporaba eksplozivov omogoča zelo hitro rušenje zgradb. Kolaps struktur običajno traja le nekaj sekund, struktura pa je na določen način brez nevarnosti poškodb sosednjih stavb. Med eksplozijo se struktura popolnoma poruši in se naseli na temelju.

Vrste predmetov, ki jih je treba porušiti

Najpogosteje je potrebno uničiti stare stanovanjske in razpadle zgradbe, da bi osvobodili ozemlje za nove hiše sodobnega načrtovanja. Izboljša videz mesta in omogoča ljudem, da živijo v luksuznih domovih. Napredka ni mogoče ustaviti: če starega ni porušeno, potem je nemogoče zgraditi novo. Ponavadi se razstavljajo naslednje vrste predmetov:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty