sobota, 25 sierpnia 2018

Okrepitev las

Lanza keratinski protetični sistem

Keratin zdravilni sistem

LANZA uporablja hidrolizirane keratinske aminokisline, ki so identične aminokislinam, ki jih najdemo v človeških lasih in so gradniki za zdrave in močne lase. Poškodovane lase izgubijo življenjske beljakovine in postanejo šibke, dolgočasne in brez življenja. Za obnovitev las je potrebno uvesti vse aminokisline, da obnovimo ravnovesje. LANZA uspešno to naredi s pomočjo edinstvenega sistema za obnovitev keratina. Sistem združuje regeneracijske sestavine in keratinske beljakovine, ki so izpostavljeni postopkom hidrolize, obnovijo notranjo strukturo las. Komponente delujejo sinergistično, da zagotovijo neprekosljivo celjenje.

O postopku "Dviganje obraza z mezoliti"

3d niti ali mesothreads so posebni medicinski bioimplant iz posebnega materiala. Polidioxanone ima edinstveno sposobnost razpadanja brez ostankov po pol leta v sestavine, kot sta voda in ogljikov dioksid.

Zdravljenje bolezni las

Trichology (od grščine Trichos - lasje, logotipi - poučevanje) - znanost o strukturi in funkciji las in lasišča. Raziskuje faze rasti in strukturne značilnosti normalne (nespremenjene) dlake ter razvija teoretične in praktične metode preprečevanja bolezni in zdravljenja las in lasišča.

Elosova epilacija - učinkovita tehnika

Najbolj priljubljen in učinkovit postopek, do sedaj, je Elos (ELOS) epilacija. Neagresivna in neboleča metoda odstranjevanja dlačic, ki vam omogoča, da se dolgo znebite neželenih las. Odstranjevanje las Elos je kombinacija svetlobe (foto, laser) in radiofrekvenčne energije. Radijski in svetlobni valovi zagotavljajo globoko penetracijo in vplivajo na lase. Ta postopek ne pušča brazgotin in opeklin, ne poškoduje kože tudi na bikini območju.
  Okrepitev las

Modrice po šugarjenju: fotografija, razlogi, kako se znebiti

Prvič, masa bo postala transparentna, pojavili se bodo mehurčki, nato pa bo dobil zlato rjavo barvo. Ta postopek mora opraviti strokovnjak z diplomo v rokah. Prijavite se in če ste že registrirani, se prijavite. Mnenja, izražena v tej temi, vsebujejo mnenja avtorjev in ne odražajo nujno stališča uprave.
  Okrepitev las

Kako se znebiti nezaželenih las na nogah

Ima lastnost dokončnega odstranjevanja neželenih las zaradi dolgotrajne uporabe. Joga razredi doma za začetnike - Vaje in pravila.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty