niedziela, 19 sierpnia 2018

Debelina pregrade na peni

  Debelina pregrade na peni

Naprava prehaja iz blokov pene

V zadnjih letih se je v gradbeništvu pojavilo bolj sodobno in praktično gradivo - iz nje izdelani peno iz betona in pene, ki so odlične za ureditev notranjih predelnih sten. Ta gradbeni material ima celoten seznam prednostnih lastnosti:
  Debelina pregrade na peni

Priprava podlage pod pregrado iz foamlock

Da bi ohranili talno oblogo in ga pred demontažo popolnoma ne razstavili, je treba v talni oblogi izdelati režo (A), ki nam bo omogočila dostop do armiranih betonskih plošč.
  Debelina pregrade na peni

Osnovna pravila za vgradnjo predelnih sten iz pene

Pena betonski bloki so razdeljeni na toplotno izolacijo (D300-D500), strukturno toplotno izolacijo (D600-D900) in strukturo (D1000-D1200). Za izdelavo predelnih sten primerni bloki, označeni z D600 in zgoraj. Razred moči, ki ga imajo - od B2,5.

Klasifikacija gaziranih betonskih blokov

Odvisno od namena prostora se tudi zahteve glede lastnosti trdnosti in toplotne izolacije sten razlikujejo. Glede na cilj oddajajo:
  Debelina pregrade na peni

Predelne stene iz pene

Pene betonske pregrade se uporabljajo za ločevanje velikih prostorov. Pregrade za pene imajo dobro toplotno in zvočno izolacijo ter zagotavljajo zadostno nosilnost. Imajo nižjo gostoto in toplotno prevodnost kot opečne stene.
  Debelina pregrade na peni

Osnovna pravila za zidanje

Ko se prašek posuši, je potrebno lepilo raztopiti (upoštevati morate navodila na embalaži, ker je lepilo danes drugačno in če je kaj narobe, lahko to povzroči najbolj negativne posledice). Lepilo je treba skrbno uporabiti na bloku, ki ga je treba položiti na dno tla. Upoštevati je treba, da je pri izdelavi notranjih pregrad z lastnimi rokami treba med gradnjo povezati vrstice. Če želite to narediti, morate zamenjati začetni blok vrstice, tako da uporabite celoten blok v eni vrstici za to, polovico v drugi vrstici in tako naprej. Da bi preverili vertikalnost polaganja pene betonskih razdelkov, morate uporabiti nivo zgradbe ali plumb.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty