niedziela, 19 sierpnia 2018

Kako popraviti drywall v okvirju hiše

  Kako popraviti drywall v okvirju hiše

Vetrobran in hidroizolacija hišnih sten okvira

Funkcijo vetrobranskega stekla in hidroizolacijskih (zunanjih) sten okvirja hiše opravlja super difuzijska membrana s paropropustnostjo 800 g / m2 na dan in več.

Značilnosti montažnih plošč GKL

Notranja zaključna dela hiše s pomočjo suhih zidov se začnejo z označevanjem. Nato je sestavljena konstrukcija kovinskih stojal in vodil, ki jih je mogoče montirati z oklepaji. Vsi elementi med seboj in na površino so pritrjeni s samoreznim vijakom, po potrebi se uporablja rezilo. Vijaki morajo vstopati gladko, privijanje z vijakom je nesprejemljivo.
  Kako popraviti drywall v okvirju hiše

Namestitev suhih zidov v hiši, izdelane s tehnologijo okvirja

Za razliko od prejšnjega primera se okvirna hiša zaradi svoje zasnove ne krči. Poleg tega so stene okvirja tako napolnjene z izolacijo in zato ni potrebe po dodatni izolaciji. Ob upoštevanju dejstva, da so stene hiše iz okvirja OSB ali vezanega lesa, jih lahko izdelamo neposredno na lesenih stenah z visoko kakovostno konstrukcijo trupov.
  Kako popraviti drywall v okvirju hiše

Kako popraviti drywall na letvi

Najlažji način za pritrditev suhega zidu na steno z vijaki na leseni oblogi. Ponavadi je precej debel lepljen laminiran les, manj reiki. Za delo je koristno, da si zaslužite izvijač. To je majhno ročno električno orodje, ki ga napaja akumulator s relativno velikim navorom in nizko hitrostjo vrtenja pogonske gredi. Takšna naprava zaradi posebne lege težišča omogoča razmeroma enostavno vijačenje vijakov v mehke materiale. Vsaka pritrdilna točka običajno traja največ 5 sekund. Jasno je, da izvijač bistveno pospeši pritrditev suhih zidov na leseno steno letve.
  Kako popraviti drywall v okvirju hiše

Kako obložiti zidni mavec s svojo metodo ročnega okvirja

Najprej morate najti najbolj štrleči del, ki ga želite zapreti, oblogo na vseh površinah in označite. Najbolj idealno namestitev na stenah, stropu ali tleh bo izvedena z laserjem.
  Kako popraviti drywall v okvirju hiše

Hiša, pokrita z zaobljenim lesom GKL

Seveda, z močno željo, si lahko iz hale zaokrožite hišo, vendar se takoj pojavi vprašanje: zakaj? Če se je med gradnjo vse naredilo pravilno, potem je najbolje, če ne naredimo dodatne notranje opreme. Dovolj je le, da odprete les z lakom. V nasprotnem primeru, kaj je bil razlog za vse te rigmarole z gradnjo lesene hiše?

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty