niedziela, 19 sierpnia 2018

Namestitev mehkega rola

  Namestitev mehkega rola

Strešna streha - tehnologija namestitve

Obstajajo posebne zahteve za mehke kritinske materiale. Proizvajalci valjanih premazov, da bi jih zadovoljili, naredijo kombinacijo strehe. Sodobna tehnologija pritrditve na rolo streho, ki upošteva možnost polaganja pokrova z lastnimi rokami, ima večplastno strukturo.
  Namestitev mehkega rola

Koliko slojev naj bo v strešni kritini?

Če je postavljena rolna strešna kritina - tehnologija namestitve vključuje polaganje več besednih materialov. Izbira števila plasti se izvede glede na vrsto uporabljenega materiala in konstrukcijo strehe. Valjani materiali se uporabljajo za razporeditev ravnih in nagnjenih streh z nagibnim kotom, ki ne presega 30 stopinj:
  Namestitev mehkega rola

Vrste materialov za valjanje strehe

Materiali na osnovi bitumna, med vgradnjo, pri katerih je tesnjenje nastalo z uporabo posebnih kostanj, od katerih sta dve vrsti: hladno in vroče (staljeni bitumen).
  Namestitev mehkega rola

Uporaba rolne strehe

Krovni valjani polimerni materiali - najbolj priljubljena vrsta prevleke, ki se uporablja v stanovanjskih in poslovnih zgradbah, in je razširjena po vsem svetu. Z lahkoto se prilega arhitekturi mest in primestnih stavb.
  Namestitev mehkega rola

Mehka rola streha - visoka kakovost, hitro, donosno

Tehnologija vgradnje te vrste premaza je drugačna, saj jo je mogoče postaviti tudi na ukrivljene površine, kar omogoča doseganje najbolj zapletenih oblik, ne da bi pri tem motili strukturo in potrebo po krepitvi konstrukcij. Mehka valjana streha, katere cena je povsem dostopna za vse, ni elitni material, ampak kljub temu je prepoznavna kot ena od najbolj priljubljenih po svojih edinstvenih lastnostih.
  Namestitev mehkega rola

Metode montažnih materialov

Pri gradnji ravne strehe valjanih materialov je mogoče pritrditi na več načinov. Vse je odvisno od izbranega materiala. Med opravljanjem dela praviloma lahko kombiniramo več metod, tj. Glavna dela se izvajajo z eno tehnologijo in zaključna dela - glede na drugo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty