wtorek, 21 sierpnia 2018

Polaganje izolacije na tleh

  Polaganje izolacije na tleh

Optimalna izolacija za lesena tla

Če želite razpravljati o temi najboljšega materiala za izolacijo lesenega dna, je brez pomena. Praktično je vse uporabno, od staromodnega suhega listja, ki se konča z dragimi vermikulitom. Topla tla v lesenih hišah z ohlapno izolacijo, podstavki in plošče.
  Polaganje izolacije na tleh

Sestava in lastnosti folijskega materiala

Ta izolacija je sestavljena iz dveh slojev - osnove in odbojne prevleke. Kot osnovo se uporabljajo klasični toplotni izolatorji - penasti polietilen, polistirenska pena, mineralna volna in drugi materiali. Odsevna prevleka je polipropilen metaliziran film ali tanka plast aluminijaste folije. Debelina izolacije je neposredno odvisna od vrste podlage.
  Polaganje izolacije na tleh

Namestitev pene pod estrih

Zaradi nizke teže in posebne strukture je namestitev penaste plastike pod talno estrihe zelo enostavno in hitro. Za delo boste potrebovali nivo zgradbe, vodila (svetilnike), pravilo ali tirnico, lopatico, žico ali gradbeni nož, raztopino za izravnavo (beton, cementno pesek ali samo-nivojska mešanica), hidroizolacijo (film ali mastiks), lepilni trak, penasta plastika.
  Polaganje izolacije na tleh

Prednosti Penoplexa

Ta izolacija je na voljo v obliki plošč različnih debelin. Standardna širina plošče je 600 mm, dolžina - 1200 mm in 2400 mm. Najmanjša debelina listov je 20 mm, največja - 100 mm. Glede na debelino lahko paket vsebuje od 4 do 20 listov iz penaste plastike.
  Polaganje izolacije na tleh

Pod talno ogrevanje - zdrav dom

In res, ostalo stanje hiše je odvisno od pravilnega talnega obloga. Navsezadnje je znano, da če je plesen od kleti odšel, se bo sčasoma razširil na stene. In bolne stene so bolna hiša kot celota in kot posledica so bolni prebivalci takšne hiše.
  Polaganje izolacije na tleh

Izračun povprečne debeline izolacije

Debelina izolacijskega sloja je pomemben parameter. Izračuna se za vsako hišo na individualni osnovi in ​​je odvisna od konstrukcijskih značilnosti stavbe, podnebnih razmer, značilnih za območje, in vrste izbrane izolacije.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty