niedziela, 19 sierpnia 2018

Kako namestiti podstavek na laminat

  Kako namestiti podstavek na laminat

Plastična plošča: nastavite po vseh pravilih

Plastični analog lesenega izdelka je brez težav s potrebno namestitvijo sklepov in dreves. V tem primeru namestitev pripomočkov pripomore k skrivanju neravnih koncev: vtikačih, vogalih, povezavah. In poseben utor na sprednji strani, v katerega je vstavljen prevlečni trak, zagotavlja trdno povezavo in izstopa iz barve, ki ustvarja eno ozadje. Pri nameščanju podstavka iz plastike morate upoštevati takšne lastnosti:
  Kako namestiti podstavek na laminat

Pravila za izbiro talne plošče

Da bi se podnožje skladno prilegale oblikovanju tal in pravilno opravljale svoje funkcije, ne da bi motile strukturo tla, mora biti pravilno izbrano.
  Kako namestiti podstavek na laminat

Montaža ploščadi MDF

Alternativa leseni in plastični podstavek lahko menijo, da je njihov kolega iz MDF. Uporabljajo se pri obrobju talnih oblog, izdelanih iz linoleja ali laminata. Ali ob dekoriranju sten, oblogo MDF.
  Kako namestiti podstavek na laminat

Namestitev podstavek na laminat

Laminat se nanaša na plavajočo površino, ki se razteza poleti in pozira pozimi. Da se ne deformira med steno in tlemi, je treba pustiti vrzel. Prav tako ne morete pritrditi podstavek neposredno na laminat, zato morate izbrati samo izdelke, ki so pritrjeni na steno. Načini pritrditve podstavkov na laminat:

Podstavek za laminat - funkcionalnost in okras

Če se pri registraciji prostora kot tla, ki pokriva laminat, se lahko sooči s problemom izbire podnožja. Njegov pojav je posledica dejstva, da ima laminat značilno lastnost - to je "plavajoči" premaz, ki se lahko, ko se spremeni indeks temperature in vlažnosti zraka, zoži in razširi. V tem primeru je pritrditev podstave neposredno na tla nemogoča, montirati je le na steno.
  Kako namestiti podstavek na laminat

Polaganje laminatov in ploščadi

Treba je le zapomniti, da ima postavitev podlage na laminat svoje značilnosti. Sam posteljo je treba kombinirati s tlemi. Na primer, podstavek iz dragega lesa je primeren za parket, za linolej in preproge - iz enostavnejšega materiala.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty