piątek, 24 sierpnia 2018

Cena hrupa izolacije hrupa

Zvočno izolacijski prtljažnik

Odstranite oblogo. Pri odstranjevanju plošč na strani prtljažnika bodite pozorni na vrzel med njimi in telesom. Treba je razumeti, ali je na teh ploščah mogoče lepiti material, ki absorbira zvok. Če je vrzel zelo majhna, plošča preprosto ne bo padla nazaj.
  Cena hrupa izolacije hrupa

Zakaj morate napraviti naprave za izolacijo zvoka?

Proizvajalci sodobnih avtomobilov v boju za vodilno mesto na svetovnem avtomobilskem trgu si prizadevajo, da bi oblikovalec naredil lepe, udobne, ekonomične in poceni avtomobile. Čim nižji so stroški, večji je dobiček. Kaj lahko shranite? Prvič - to je debelina kovinskih delov telesa. Na primer, na desetletnem avtomobilu je bila povprečna debelina kovin 0,85 mm. Danes se je ta debelina zmanjšala na 0,65-0,7 mm. Na eni strani avtomobil postane lažji, po drugi strani pa, ko se vozilo premika, se telesu prenaša več vibracij iz zračnih tokov in slabe kakovosti cestne površine.
  Cena hrupa izolacije hrupa

Datumi izolacije hrupa

YouDo umetniki so zainteresirani za stabilno izvajanje naročil, povezanih z avtomobili, in dobivanje dobrih pregledov. Zato mojstri opravljajo dela na popravilu in vzdrževanju avtomobilov z visoko kakovostjo in v kratkem času.
  Cena hrupa izolacije hrupa

Kako je izolacija vozila?

Hrup izolacije avtomobila se izvaja s posebnimi materiali, ki temeljijo na bituminoznih smolah. V prvi fazi dela se telo zdravi od znotraj. Strokovnjaki previdno odstranite notranjo opremo, z elementi (streho, tla, vrata, pokrov, sprednja plošča itd.) Z vibracijskim aparatom ter jih lepite z toplotnimi in zvočnimi izolatorji. Potem se isti postopek izvede tudi s kolesi, prednjo loputo, pokrovom prtljažnika in zadnjimi krili.

Materiali za izolacijo hrupa avtomobila

Kompleksno dekompresiranje katerega koli avtomobila je preprost proces, če izberete prave materiale za zvočno izolacijo avtomobila, ki so razdeljeni v štiri velike kategorije:
  Cena hrupa izolacije hrupa

Avtomobilska izolacija hrupa (tla, loki, pokrivala) v St. Petersburgu - poceni in hitro

Ulice tako velikega mesta kot Sankt Peterburg so napolnjene z različnimi glasnimi zvoki in vseprisotnim rjove ter trenja koles na asfaltu in neutrudno delo motorja ustvarjajo izjemen zvok, ki ga lahko zaščitite samo z zvokom izolacije avtomobila, ki se opravi na ustrezni strokovni ravni!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty