piątek, 24 sierpnia 2018

Demontaža betonskih konstrukcij

Prednosti razstavljanja betona in armiranega betona s hidrokliničnimi (prekinjevalci)

Demontaža betona, armiranega betona in opeke s pomočjo najnovejših tehnologij omogoča zmanjšanje ravni hrupa in vibracij, ki se vedno pojavijo pri uporabi tradicionalnih metod razstavljanja udarcev. To omogoča razstavljanje objektov v stanovanjskih objektih, kjer je izvajanje tega dela običajno povezano s stalnim neugodjem za prebivalce hiše. Naslednja nesporna prednost uporabe hidroklina je zmožnost nadzora samega procesa: array se zruši v določeni smeri in med razstavljanjem ne more poškodovati drugih struktur.
  Demontaža betonskih konstrukcij

Cene za demontažne konstrukcije iz betona

Stroški razstavljanja so odvisni od posebnosti specifične naloge in načina njenega izvajanja, zlasti na uporabljeni opremi in obsega dela.
  Demontaža betonskih konstrukcij

Tehnologija demontaže betonskih konstrukcij

Odvisno od nalog se razlikuje šok in neprepoznan način razbijanja betona. V prvem primeru se rušenje zgradbe izvaja s pomočjo gradbene opreme - bagrov, buldožerjev. V drugem primeru se uporabijo vlačilci (če je količina materiala, ki ga je treba razstaviti, majhna) ali hidravlično pritrdilno kladivo. Pri demontaži armiranega betona se za ločevanje jeklene armature uporabljajo posebni mlinčki.
  Demontaža betonskih konstrukcij

Demontaža betonskih konstrukcij

Kovinske konstrukcije in armirani beton so med najpogostejšimi predmeti za demontažo. Večina stavb moderne metropole vsebuje elemente armiranega betona in kovinskih konstrukcij. Demontaža armiranega betona ni lahka naloga, ki zahteva vključevanje številnih virov, vključno z različnimi tehničnimi orodji, pa tudi znanjem in spretnostmi izkušenih strokovnjakov.

Demontaža s tolkalnimi instrumenti

Udarna metoda vključuje razstavljanje betonskih konstrukcij z uporabo vlačilcev. Za velike količine dela se uporabljajo bagri s hidravličnim kladivom. Udarna sila vlačilcev in hidravličnih kladiva doseže do 63 joulov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty