poniedziałek, 20 sierpnia 2018

Nadomestitev vroče vode

  Nadomestitev vroče vode

Spremenite kanalizator ↑

Začne se zamenjava dvižnega voda z razstavljanjem stare strukture. Da bi to naredili, na ravni približno metra nad črto, mlinček rezane cevi iz litega železa. Podobno smo rezali zgornji del konstrukcije in se umaknili s stropa okoli 6-8 cm. Cev ne smemo popolnoma odrezati. V nastalem rezu vstavite kovinski klin, na katerem morate večkrat udariti s kladivom. Zaradi tega mora cev točno točiti po obrobju. Iz stojine odstranimo del in izvedemo stožčasto posnetek z mlinom v krogu preostalega dela.
  Nadomestitev vroče vode

Pri zamenjavi cevi je potrebno

Ko tanek tok vode teče iz odprtega pipe, popravila ni mogoče odložiti, ker težava ni v slabi zmogljivosti vodovodnih cevi, temveč pri popolnem poslabšanju stare jeklene cevi ali litega železa.

Risere je treba spremeniti v treh primerih:

  • v primeru rednih nesreč;
  • po življenjski dobi cevi (kovine je treba zamenjati vsakih petindvajset let in po štiridesetih letih uporabe, pridejo v popolno napako);
  • v procesu večjih popravil v stanovanju (maskiranje risers na različne načine postaja zdaj modno, zato je po popravilu težko priti do cevi, če je potrebno).

  Nadomestitev vroče vode

Zamenjava dvižnikov v stanovanju

Pri popravilu kopalnice je pogosto enostavno zamenjati stranišče, umivalnik ali kopel ni dovolj, da bi dobili popoln rezultat popravila. Razlogi so lahko različni, na primer v stari hiši, slabih ceveh, komolci dvižnih plošč, ki so se zbrali z rjo, ali še huje, so dvižniki dali puščanje.
  Nadomestitev vroče vode

Montaža kovinskih cevi

Pri nameščanju sistemov za ogrevanje, odplake in oskrbo z vodo je običajno potrebno zamenjati dvižne naprave za dovod tople in hladne vode, ogrevanje in odplake. Zamenjava vsakega dvižnika bo strošek razstavljanja od 5.200 do 7.200 rubljev z materiali. Ta postopek neizogibno zahteva izklop vodovodnega sistema.
  Nadomestitev vroče vode

Zamenjava ogrevalnih stolpov v Tuli

Ogrevalni sistem, ki se je poslabšal, še zlasti pa je del starega stanovanjskega skladišča, sčasoma začne počasno segrevati sobo. Surovinski radiatorji so po večletnem delovanju izpostavljeni korozivnim lezijam in so zamašeni z notranjimi solmi. Poleg očitnih neprijetnosti zaradi nezadostnega segrevanja življenjskega prostora lastniki tvegajo opekline in poškodbe, poškodujejo svojo lastnino v primeru uničenja cevi in ​​baterij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty