poniedziałek, 20 sierpnia 2018

Estrih na strehi

Parna ovira in zaščita pred izgubo toplote

Naprava na dnu strehe pločevine iz valovite plošče vključuje nepogrešljivo prisotnost parne zapore. Profilirane plošče same ne dopuščajo vlage, vendar odsotnost parne zapore vodi k nastanku kondenzata na kovinski površini. Majhne kapljice vode, ki se zadržujejo na strehi, bodo vodile k hitri koroziji baze, razvoju plesni, plesni v prostorih in neprijetnem vonju.
  Estrih na strehi

Namestitev strešne kravate (streha) TsSRStroy: dosledna kakovost in cenovna dostopnost

Če izberete, kdo bo v St. Petersburgu zaupal strešno sponko, upoštevajte, da je njegova visokokakovostna naprava potrebna znanja o tehnologijah in izkušnjah pri njihovi uporabi. Z dodelitvijo te odgovornosti strokovnjakom TsSRStroy ste lahko prepričani, da:
  Estrih na strehi

Ponudbe strešnih kritin pozimi

Najprej je treba pred začetkom strešnega dela zapomniti, da je treba popravilo strehe izvajati pri temperaturi, ki ni nižja od minus 35 stopinj. Pri nižjih temperaturah je proces moten in obstaja tveganje slabe izvedbe dela. Strešna konstrukcija, v našem primeru ravne (mehke) strehe, ima lastne nianse in pomeni naslednje tehnološke postopke.
  Estrih na strehi

Za krepitev in dodatno hidroizolacijo strehe se izvajajo naslednja dela:

  • namestitev geotekstilne tkanine za zaščito ravne strehe pred mehanskimi poškodbami in vlago;
  • polaganje tlakovcev;
  • Izboljšanje prodnatih balast in pešpoti.
  Estrih na strehi

Načini preverjanja strehe razuklonki

Zanesljivost strehe je odvisna od nagiba, ki se meri v odstotkih. Nagib strehe je kot, ki leži med pobočjem in obzorjem. Strehe z nagibom 0% nenehno kopičijo vodo in v bližnji prihodnosti pridejo v slabši položaj v jesensko-zimski sezoni zaradi poškodb hidroizolacijske membrane. Indikator 1% je glavni dejavnik pri remontu strehe, ki ga je treba takoj začeti. Strehe z naklonom 2-10% imajo sposobnost, da se hitro znebite vode, kar ustvarja ugodne pogoje za površino.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty