poniedziałek, 20 sierpnia 2018

Fotografija za dekoracijo fasade ob straneh

  Fotografija za dekoracijo fasade ob straneh

Vrste talnih stranic

Sprva sta bila talna obloga običajna deska, ki sta bila obrezana s stenami. Les je vnetljiv in netrajen material, zato ga je postopoma nadomeščal kovinski in vinilni tir.
  Fotografija za dekoracijo fasade ob straneh

Od kod je prišlo iz tega materiala

Prvič se je fasadni tir začel uporabljati v Združenih državah v začetku devetnajstega stoletja. Prototip sodobnega tlaka je bila obdelana in pobarvana (ali lakirana) lesene plošče, pritrjene na stene zgradbe pod določenim kotom z uporabo navadnih nohtov.

Različne tiru in njeno uporabo v notranji dekoraciji

Za kompetentno načrtovanje zasnove cilja potrebujete navigacijo za obstoječe sorte tiru. Ko je bil le lesen, kot sodobna podloga, ki se zdaj uporablja za notranjo dekoracijo, zdaj obstajajo še druge vrste, bolj priljubljene in trajne.
  Fotografija za dekoracijo fasade ob straneh

Možnosti dodelave stranskih tirnic

Sodobni trg gradbenih materialov ponuja potrošniku najširšo izbiro različnih elementov za zunanjo dekoracijo zasebnih hiš in vikend. Za kakovostno izbiro je potrebno izvesti temeljito analizo obstoječih materialov.

Lepe fasade hiš - fotografija fasadnih panelov

Ali, kot se imenujejo, tiru. Sprva je bila stransko tirna lesena deska, pritrjena na stene, tako da je vsaka gornja plast obesila na dno in vodo zlahka zavrtela. Danes je stranišče pridobilo širši pomen med ljudmi - tako je dekoracija fasade zasebne hiše postala znana kot lesena, kovinska ali vinilna plošča. Nato si oglejmo značilnosti vsake od teh sort s primeri.

Priprava in predhodni izračuni

Zaporedje dejanj je skoraj enako za vse vrste gradiva. Nekatere razlike imajo namestitev kleti zaradi velikosti plošč. Če želite namestiti stransko steno na zunanji površini sten, boste potrebovali naslednja orodja: univerzalni ročaj s finimi zobmi in škarjami za kovine, izvijač, kladivo, klešče, trak z dolžino najmanj 8 metrov, nivo, konstrukcijsko vrv in svinčnik. No, če bo v službi pomagal partner.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty