czwartek, 23 sierpnia 2018

Betoniranje panojev

  Betoniranje panojev

Splošna pravila za betoniranje talne plošče

Potrebno je hitro in brez prekinitve betona v procesu, zato je treba to vnaprej skrbeti. Če želite to narediti, morate razmišljati o postopku hranjenja betonske mešanice do prekrivanja in prihoda mešalnikov na gradbišču do betonske črpalke ali čevlja. Postopek betoniranja talne plošče je precej težko, zato zahteva sodelovanje velikega števila delavcev, ki bodo delali v izmenah brez odmora za kosilo. V nasprotnem primeru, če med delom pride do velikih zamud v krmi, mešanica izgubi homogene lastnosti, kar negativno vpliva na trdnost konstrukcije.

Razvoj CPD za betoniranje tal

Betoniranje tal se izvaja z uporabo večkratnega inventarnega opaža na grabi, po izdelavi monolitnih sten in pylona na nižjo stopnjo stropa.
  Betoniranje panojev

Tehnologija mešanja tehnologije

Betoniranje monolitnih stropov vključuje skladnost z gradbenimi kodami, pravili in zahtevami proizvodnega projekta. Kakovost opažnega, betonskega in armaturnega dela določi splošno tehnično raven postavljene konstrukcije, njeno zanesljivost in vzdržljivost.
  Betoniranje panojev

Polnjenje monolitne talne plošče

Polnjenje talnih in podstrešnih tal ni možno brez posebne opreme, ki je betonska črpalka. Ta stroj je sposoben črpanja betonske raztopine na višino 56 metrov.
  Betoniranje panojev

c. Prelomi pri betoniranju

Med uporabo vzpenjanja ne smejo presegati 8 minut pri uporabi vibratorjev in 10 minut pri ročnem stiskanju betonske mešanice. Hitrost dviganja opažev pri zunanji temperaturi +15, + 20 ° C in uporaba Portland cementa M 500 doseže 150-200 mm na uro.

Betoniranje tehnologije posameznih konstrukcij

Metode za polaganje betonske mešanice so izbrane glede na vrsto strukture, njeno lokacijo, podnebne razmere itd. Temelji in nizi se lahko betonirajo z raztovarjanjem mešanice neposredno v opažu ali s pomočjo vibracijskega utora betonskih črpalk, betonskih tlakovcev, vedra s pomočjo žerjavov (slika 24).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty