środa, 22 sierpnia 2018

Garažna klet se prekriva

  Garažna klet se prekriva

Zagotovite prezračevanje

Garažo s kletjo je treba zagotoviti zanesljivo prezračevanje. V kleti, pod garažo, se zaradi temperaturne razlike nujno kopiči kondenzacija. Poleg tega delovanje avtomobila vodi do emisije izpušnih plinov. Da bi ohranili hrano v takih razmerah, mora biti klet mora biti opremljena s prezračevalnim sistemom.
  Garažna klet se prekriva

Kako narediti prekrivanje kleti v garaži?

Kako zgraditi klet v garaži, da bi imela zaupanje v varnost oskrbe? Najprej, da izključimo višje sile, se načrt kleti kaže v projektu izgradnje garaže.
  Garažna klet se prekriva

Zunanja ureditev kleti

Za gradnjo groba se lahko uporabljajo različni gradbeni materiali, kot so les, beton, naravni kamen, opeka ali plošče z njihovim nadaljnjim polnjenjem. Klet se lahko uporablja kot običajno shrambo. Preko podlage kleti se prekrivajo v obliki talne plošče na predhodno sestavljenih žarkih, od zgoraj pa so prekrite z izolirnim materialom.
  Garažna klet se prekriva

Kopanje v že zgrajeno garažo

Če se odločimo za gradnjo kleti v obstoječi garaži, bo proces nekoliko drugačen. Najprej je treba določiti, kateri osnovni pripomoček se nahaja pod stavbo. Idejo bo verjetno treba opustiti, če se ureditev garaže opravi na plitvi plošči.
  Garažna klet se prekriva

Lesena tla nad pritličjem naredite sami

Les, za razliko od drugih podlag (armirane betonske plošče, monolit), ki se uporabljajo za tla, okolju prijazen material. Poleg tega leseni strop ali tla daje prostor poseben videz in dobro ohraniti vročino. Pred tem se je les zelo pogosto uporabljal za te namene. Sedaj se prekrivanja z drevesa, kot pravilo, postanejo le v lesenih hišah, čeprav obstajajo tudi izjeme.
  Garažna klet se prekriva

Ali moram ogreti klet pod hišo?

Klet v hiši za mnoge ni preprosta klet za shranjevanje zelenjave. Lastniki postajajo vedno bolj nastanjeni in opremljajo podstrešne in podzemne zgradbe. Obstajajo savne in saloni, telovadnice in celo vinske kleti. Razporeditev kleti v hiši z lastnimi rokami omogoča možnost uporabe prostega prostora brez gradnje kompleksnih objektov.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty