poniedziałek, 20 sierpnia 2018

Ogrevanje fasade zasebne hiše z lastnimi rokami

  Ogrevanje fasade zasebne hiše z lastnimi rokami

Ali je treba zunanjo fasado ogrevati?

Vsak lastnik stanovanj želi porabiti za izolacijo, čim manj denarja in dela sami, hkrati pa zagotoviti, da se izolacija fasade opravi pravilno in učinkovito. Kot je prikazano na sliki spodaj, veliko stenskih materialov ni tako toplo in jih je treba izolirati z visoko kakovostjo. Poskušali bomo odgovoriti na vprašanje: kako sami izolirati fasado hiše in katere materiale je najbolje uporabiti za izolacijo fasade v tem članku.

Zakaj je treba fasado hiše ogreti zunaj?

V sodobnem času brez ohišja ni mogoče dodatno toplotno zaščititi. Najboljša rešitev bi bila zunanja izolacija fasad hiše ali stanovanja. V enem padcu se lahko znebite številnih težav, prav tako pa prihranite tudi na električni in glavni plin.
  Ogrevanje fasade zasebne hiše z lastnimi rokami

Faza 2 - priprava fasade za izolacijo

Površina stene, na kateri je pena zlepljena, mora biti čista, brez štrlečih elementov. Dovoljena višinska razlika - 10-15 mm. Vse, kar je višje (izbokline, udarci) - se izgubi, vse kar je bistveno nižje (depresije, luknje, razpoke), je zaželeno zapreti z raztopino.

Izguba vročine v hiši, ali kje gredo vročina iz hiše?

Ali je mogoče narediti hišo toplejšo... brez segrevanja? Konec koncev, vsi smo normalni ljudje... upam:) Tako, razumemo, da je bolje, če ne delamo, kot za delo. Bolje je, da ne porabiš denarja na tisto, kar potrebuješ (ali morda ne na tem?), Ampak na nekaj, kar je prijetno. Na splošno lahko sklepamo z branjem članka.

Kuharske stene in izolacija

Kako pravilno izolirati fasado najlažji način? Delo bi se moralo začeti s pripravo sten stavbe. Odstranijo vse štrleče predmete in začasno odstranijo zunanjo ožičenje, če obstaja.

Zakaj moramo voditi steno za izolacijo pene?

Obstaja veliko materialov, ki se uporabljajo za fasadno izolacijo: različne mineralne volne, podloge za alge, itd. Najbolj priljubljen material danes pa je polistirenska pena (polistiren). Za to je veliko razlag.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty