sobota, 25 sierpnia 2018

Projekti kompleksa Brick Bath

Glavni prostori kopališkega kompleksa.

Recreation soba je pomembna sestavina biljard dnevna soba, kamin soba, kjer si lahko ogledate TV in se sprostite po savni ali bazenu. Lepa je, če obstaja možnost, da v sobi za počitek dobite drugo svetlobo.

Možnost št. 2 projekta te kopalnice z bazenom

Odkar Ta kopalni projekt se je izkazal kot zelo priljubljen med tistimi, ki iščejo podoben kompleks, novi naročnik je na podlagi tega naročil, da zgradi gostišče ali studio stanovanja za osebje in preoblikuje kopel, kar smo naredili, in si lahko ogledate spodnji rezultat:
  Projekti kompleksa Brick Bath

Gradnja bazena

Po njegovi izgradnji je mogoče narediti bazen v kopeli, vendar je bolje načrtovati vse vnaprej. Naprava združuje organizacijo precej zapletenega sistema komuniciranja. Kroženje vode v bazenu mora biti opremljeno s skimmerom. Sledijo mu pesekovi filtri in voda ponovno prehaja skozi povratne šobe in se vrne v bazen.
  Projekti kompleksa Brick Bath

Značilnosti opečne kopeli in projektov

Oblikovanje kopeli opeke je precej pomembna faza gradnje. Treba je razmišljati skozi vse nianse, vključno z iskanjem kopeli na mestu. Ker je treba opeko kopel zaščititi pred visokim vlažnostjo in stikom s tlemi, je pomembno, da izbere pravi kraj za gradnjo na lokaciji in kakovost temeljev.
  Projekti kompleksa Brick Bath

Kopalni kompleksi in značilnosti oblikovanja njihovih projektov

Kopalni kompleks združuje več vrst kopeli (na primer turški in finski ali japonski in ruski, možnosti niso omejene) z uporabnimi ali storitvami. Zasnovajte kompleks glede na te značilnosti (v nasprotju z navadno javno ali zasebno kopeljo).
  Projekti kompleksa Brick Bath

Različni projekti kopeli kompleksov iz hlodov

Sesana kopel je najbolj tradicionalna kopalna stavba za ozemlje. Takšen kopalni kompleks je zgrajen v najboljših ljudskih tradicijah. Les ima blagodejni učinek na človeško telo med postopkom kopanja, hlapne spojine sproščajo v procesu dviga, pospešijo proces zdravljenja iz številnih bolezni.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty