piątek, 24 sierpnia 2018

Postavitev 9-nadstropne hiše

  Postavitev 9-nadstropne hiše

Tipična serija brezhnev

Brezhnevka je pozvala vrsto večnadstropnih stanovanj, ki so bila zgrajena predvsem v času vladavine L. I. Brežnjeva. Vendar pa se moramo zavedati, da so bile takšne hiše zgrajene pod Hruščovim in jih je mogoče imenovati Hruščov. Tudi Brezhnevka, ki se imenuje stanovanja, je izboljšala postavitev.
  Postavitev 9-nadstropne hiše

Načrtovanje: prava izbira

Pri nakupu je izredno pomembno vedeti, kakšna je postavitev vašega stanovanja v prihodnosti: odvisno od tega je udobje življenja. Koliko sob boste imeli? Ali so prehodni ali izolirani? Ali ima dovolj prostora v dnevni sobi za prijatelje in v kuhinji za vse družinske člane? Kako namestiti pohištvo? Kje urediti delovno območje, vrtec, spalnico, kraj za počitek? Vse to je zaželeno razmišljati vnaprej. Postavitve so pogosto tipične, in to je plus: veste, kaj lahko pričakujete od določenega apartmaja.
  Postavitev 9-nadstropne hiše

Hiše so drugačne.. Vrste hiš v Yekaterinburgu

Med ogromnim številom na videz monotonih zgradb - hišah serije masov - lahko najdete najprimernejšo stanovanjsko možnost, če poznate značilnosti vsake vrste hiše.
  Postavitev 9-nadstropne hiše

Panelna hiša 121 serija

Hiše 121. serije tradicionalno imenujemo ena izmed najbolj kvalitativnih sort panelnih hiš. Najprej so to bile petstopenjske stavbe za regionalne centre in mesta. Pojavijo se v Sankt Peterburgu, hiše so rasle na 9, nato pa na 10 nadstropij, pojavili so se dvigala in smeti. Trenutno se izvajajo projekti 16-nadstropnih hiš.

O nepremičninski projekt v Harkovu

Nepremičninski portal Kharkiv deluje že od leta 2000 in nudi informacije o dnevnih najemnih stanovanjih v Harkovu, zasebne oglase "nakup, prodaja, najem, izposoja, najem", ponudbe nepremičninskih agencij, nove stavbe iz Harkovja, ponudbe lastnikov in druge informacije o trgu nepremičnin v Harkovu.
  Postavitev 9-nadstropne hiše

8. Studio apartma v novi stavbi

Soba ena - obstaja veliko možnosti. Ta izjava velja za sodobno odnushek v novih stavbah. Med jasnimi prednostmi je povečano območje. Enosobni apartma s površino 52 kvadratnih metrov v P-111M je primerljiv z dvema sobno stanovanje, zgrajeno pred leti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty