poniedziałek, 20 sierpnia 2018

Gradnja pritličja

Gradimo klet z lastnimi rokami

Kletna tla so del stavbe, ki je delno ali popolnoma zakopana pod tlemi. Klet je ponavadi opremljen s pomožnimi prostori ali garažo, vendar nekateri projekti zagotavljajo napravo v kleti kopalnice, savne ali celo telovadnice z bazenom. Pri hišah, zgrajenih na majhnih parcelah ali na pobočju, je pritličje preprosto nenadomestljivo - omogoča vam bistveno povečanje uporabne površine stavbe, ne da bi širili gradbišče.
  Gradnja pritličja

Hidroizolacijski klet

Ko odstranite opaž, lahko nadaljujete na zunanjo (zunanjo) izolacijo betonske strukture. V ta namen je po posebni tehnologiji ob zidu pritrjena dvoslojna prevleka za vodo do pol ure. Hermetično mora biti povezana z izolacijo osnovne plošče.
  Gradnja pritličja

Optimalna širina kleti pod osnovo

Razmislimo malo, kakšna je optimalna širina temeljev za klet. Če želite to narediti, morate nemudoma storiti rezervacijo glede tehnologije, ki jo boste zgradili na stenah vašega doma.
  Gradnja pritličja

Gradnja kleti - cena

Vsaka oseba, ki se je odločila za gradnjo hiše, želi dvigniti več nadstropij, zgraditi garažo in druga uporabna področja. To težavo lahko rešite z gradnjo kleti v hiši. Njena cena bo draga, vendar bo še vedno manjša kot dviganje tal. Višina ničelnega razreda, lahko izberete na zahtevo razvijalca.
  Gradnja pritličja

Gradnja kleti

  • Posodobljeno besedilo: 17.10.2016
  • Ogledov: 1951
  • Komentarji: 0
Podzemna tla - povečanje uporabne površine hiše. Tukaj lahko uredite vinsko klet in bar, telovadnico, biljard, delavnico, kotlovnico. Toda za gradnjo izkoriščane kleti s strani gradbenega podjetja je precej velik strošek. Kako zgraditi klet z lastnimi rokami?
  Gradnja pritličja

Kletna ureditev

Torej, kako zgraditi klet precej preprost, in ta proces ni zelo drugačen od izvajanja drugih ravni hiše, je zelo priljubljen med tistimi, ki želijo pridobiti dodaten prostor. Tukaj lahko postavite kotlovnico, pralnico, shrambo, biljard, telovadnico, dnevne sobe in celo savno, bazen ali kopel.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty