czwartek, 23 sierpnia 2018

Popravilo osnega ležaja motorja

  Popravilo osnega ležaja motorja

Valjčni ležaj valjčne osi motorja

Izračun napetosti je predstavljen. Upošteva se osni ležaj. Če nameravate izvedeti, kako jo uporabljati, bo motor lahko ocenil največji navor.
  Popravilo osnega ležaja motorja

9.3.1.5. Nosilni ščitniki, pokrovi, obroči in ohišja za ležaje motornih osi

Pregledani so ščitniki in pokrovčki (čepi) motornih osnih ležajev po čiščenju in preverjajo njihovo uporabnost. Čistila in dražljaji na privalochny in pristajalnih površinah očistijo. Zamenjajo se ščitniki z radialnimi razpokami ali razpokami, ki vodijo do izločanja ramenskih labirintov, kot tudi ščiti z razpokami, ki zasedajo več kot 20 % deleža. Mere in oblika delov labirintnih tesnil (pokrovi, ščitniki, tesnilni obročki) se nadzirajo.
  Popravilo osnega ležaja motorja

1. Detektabilne napake v ležajnih enotah.

Glavni sestavni deli, ki določajo zanesljivost in življenjsko dobo enot pogonskih motorjev lokomotiv, so valjčni ležaji tako vlečnega motorja kot parnega kolesa (škatle ležaji). Njihovo stanje se redno in uspešno nadzoruje v depo pogojih z uporabo vibrodiagnostičnih kompleksov, ki analizirajo vibracije nosilnih enot v širokem frekvenčnem območju od 2 Hz do 25 kHz [1]. Diagnostika se običajno izvaja med vzdrževanjem lokomotive.
  Popravilo osnega ležaja motorja

Zdravnik-100VD "Mobilna naprava za diagnostiko vibracij dela posadke lokomotive"

Naprava je namenjena izrecni diagnostiki tehničnega stanja kolesnih motornih blokov (KMB) železniškega voznega parka.
  Popravilo osnega ležaja motorja

Formula koristen model

Naprava za vrtalne vložke motornih osnih ležajev, ki vsebujejo mehanizme za vožnjo glavnega gibanja in premikanja krmil in nameščene na vlečni električni motor, označena s tem, da je opremljena z dvema trivaljnim samocentriranjem kartuš, s pomočjo katerih temelji na vlečnem motorju, in ki so nameščeni na vretenu in so povezani z veznimi mehanizmi z vijaki za vožnjo, ki omogočajo premik rezalnega orodja orodje v smeri gibanja krme.
  Popravilo osnega ležaja motorja

Ob odobritvi strokovnega standarda "Vzdrževanje in popravilo lokomotivnega ladjevja"

Odredba ministra za promet in zveze Republike Kazahstan z dne 26. novembra 2013 številka 940. Registrirana na Ministrstvu za pravosodje Republike Kazahstan 19. decembra 2013 številka 8981. Izgubil je bil s sklepom Ministra za investicije in razvoj Republike Kazahstan z dne 25. februarja 2016 številka 224

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty