sobota, 25 sierpnia 2018

Zunanje obzidje

  Zunanje obzidje

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.

Zunanji zaključek hiše: vrste

1. Sooča hiša z naravnim kamnom

Zaključne površine tega naravnega materiala, zlasti kamna, dajejo zgradbi eleganten videz, ki je pokazatelj bogastva, uspeha in odličnega okusa. Glavna prednost naravnega kamna je njena trajnost, moč, lepota. Soočanje s fasado hiše z naravnim kamnom je lahko trdno, ko je celotna fasada končana, in delno, ko se obnavljajo samo nekateri elementi hiše.
  Zunanje obzidje

Mavec je preprost in dekorativen

Klasična zasnova zunanjih sten je omet. Primeren za opeke, kamen, trdne ali lesene hiše. Moderne mešanice imajo številne prednosti:
  Zunanje obzidje

Soočanje s fasado gaziranih betonov, bloki plina silikatnih blokov

Če je v prihodnosti načrtovano opečati stene blokov, potem je treba pogoje za to ustvariti na stopnji polaganja temeljev. Širina podstavka mora biti taka, da se opeko in bloki lahko hkrati obdržijo na njem. Prevleka obrnjene zidove s polkupnim opekom iz temeljev ne sme biti večja od 30 mm.
  Zunanje obzidje

"E-Board": izolacijske plošče, opeke, lepila in vijaki v enem sklopu za izvajalce in tiste, ki se ukvarjajo z izboljšavo doma.

E-plošče so izdelane iz ekološko razširjenega polistirena. Debelina izolacije se giblje od 4 cm do 30 cm. Debelina ploščic za zaključne opeke je 2 cm. Celoten komplet je dobavljen na vašem gradbišču. Panele lahko hitro, enostavno in previdno namestite ali pa se obrnete na glavno enoto.
  Zunanje obzidje

Kako povečati trajnost strukture in zmanjšati obratovalne stroške?

Razširjena glina se odlikuje z relativno lahkotnostjo, velikimi hitrostmi gradbenih zidov iz velikih blokov, majhno porabo zidarske malte, omogoča varčevanje na temelju brez izgube moči (za lahke stene preprosto ni potrebno težko in drago podlago). Znatno zmanjšani stroški za delo zidarja.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty