piątek, 24 sierpnia 2018

Namestitev vrat in podstavkov

Navodila za namestitev plošče

Orodja, potrebna za namestitev (niso vključena) (slika 1):
  • Izvijač ali izvijač.
  • Vrtalni stroji za kladivo

  Namestitev vrat in podstavkov

Kaj potrebujete za pritrditev podstavka

Pripomočki so izbrani glede na podstavek. Uporabljate lahko posebna plastična ali kovinska sponka, vijake za moznik, vijake za samoprezanje, kot tudi razna montažna lepila ali lepila za les. Izbira načina pritrditve je odvisna od podstave.
  Namestitev vrat in podstavkov

Namestitev podstavkov na tla

Po stenah in tleh ostaja ena zelo pomembna težava - postavitev nosilcev. Ni tako težko, kot se zdi na prvi pogled. In naš članek bo za vas nekakšno navodilo o izbiri in namestitvi osnovnih ploščic.
  Namestitev vrat in podstavkov

Vgradnja talne plošče

Podstavek je pritrjen z edinstvenim avstrijskim pritrdilnim sistemom. Pri oblikovanju podstavka je na pritrdilnem elementu poseben utor. Sistem pritrjevanja vam omogoča, da po potrebi odstranite podnožje iz pritrditve in ga vrnete nazaj na svoje mesto, brez uporabe posebnih orodij.
  Namestitev vrat in podstavkov

Lastnosti tal

Za začetek morate upoštevati značilnosti nekaterih talne obloge. V večini primerov se pri namestitvi novega dna spremeni njena raven. Razlika v višini osnutka in končni različici je lahko nekaj centimetrov, kar je še posebej opazno pri polaganju ploščic, parketa in večine prevlek preproge približno centimeter.
  Namestitev vrat in podstavkov

Kako izbrati barvo podstavka

Morda je najpomembnejša pri nakupu podnožja izbira njegove barve. Pri izbiri barve podstavka v trgovini zaradi razlik v barvni temperaturi svetlobnih virov se je zdelo, da barva plošče, ki ustreza tlemi in stenami, morda ni enaka senci. Zato, pobiranje barve, bi morali zgrabiti kos ozadja in talne obloge v trgovini, ki ga postavite na ploščo za ploščo, kar bo izbira veliko lažje. Če so stene ali tla pobarvane z barvo, potem jih je treba pri barvanju za vzorčenje natisniti majhen kos debelega papirja ali vezanega lesa, še posebej pri izbiri barve podstavka.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty