czwartek, 23 sierpnia 2018

Kako postaviti kamen kamen

  Kako postaviti kamen kamen

Tehnologija polaganja buta "pod lopato"

Prvi mejniki premestitve. Tudi pred postavitvijo zunanje in notranje mile (notranja in zunanja površina zidarskega zidu) so bili na stičiščih nameščeni kamni svetilk, pa tudi po vsakih 4 m - 5 m ravnih stenah.
  Kako postaviti kamen kamen

Značilnosti "mokrih" in "suhih" načinov polaganja

Tehnologija polaganja umetnih in naravnih kamnov, ki imajo redno geometrijsko obliko, temelji na že poznanih načelih opekanja opeke. Toda za delo z "divjimi" kamni, znanimi po svoji nepopolni obliki, morate dodatno pridobiti znanje in spretnosti.
  Kako postaviti kamen kamen

Slabosti in prednosti

Odločitev, da postavite temelje za buto pod hišo, je treba opraviti šele po upoštevanju vseh značilnosti tega materiala in tehtanja vseh prednosti in slabosti. To je motivirano z dejstvom, da gradnja takšne temelje ni tako preprosta. Prvič, traja nekaj časa, drugič - potrebno je paziti na previdne meritve, in tretjič, izbor in razdeljevanje kamnov na kleti je precej težavno.
  Kako postaviti kamen kamen

Značilnosti naprave

Ker je steklenica velikega kamna, ne boste mogli postaviti podlage, ki je manjša od 35 centimetrov. Pred začetkom izkopavanja upoštevajte to točko. Optimalna širina "traku" iz ruševin (kamen je položen v dveh vzporednih vrsticah) je 45-55 cm.
  Kako postaviti kamen kamen

Kaj morate vedeti pri postavljanju ograje

Preden zgradite ograjo iz buta, se morate seznaniti z vsemi odtenki. Najpogosteje najprej izberite ograjo, ki jo želite, ali naredite skico za jasnost. Hiša ruševinskega kamna je verjetno zaščitena z ograjo istega kamna, zato je pomembno, da pazimo na temelj, klet in podporne stebre.
  Kako postaviti kamen kamen

Kateri kamen je boljši za skladbe

Kamen za poti na lokaciji in za vrtne poti je lahko naravni ali umetni. Vsak tip ima svoje značilnosti in lastnosti, brez znanja o katerih je težko izbrati pravi material, primeren za vaše namene. Izbira kritja je odvisna od estetskih preferenc, pogojev delovanja in dodeljenega proračuna za nakup.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty