wtorek, 21 sierpnia 2018

Kdaj namestiti vrata v kopalnici

  Kdaj namestiti vrata v kopalnici

Izbira notranjih vrat

Izbor vrat je treba prevzeti z vso odgovornostjo. Kaj morate posvetiti posebno pozornost? Visokokakovostno vratno krilo se običajno prodaja skupaj s škatlo in trim. Resna podjetja dobavljajo komplet z elementi za pritrditev škatle. Še naprej je treba izbrati tečaje, ključavnice in ročaji.
  Kdaj namestiti vrata v kopalnici

Kako namestiti vrata v kopalnici: pripraviti vrata

Načeloma je vrata v kopalnici nastala med popravilom v stanovanju. Po eni strani je zasnovana z ravnino obrnjenega materiala in na drugi strani notranje pregrade. Varno je reči, da je po popravilu v kopalnici odprtina, v kateri bodo vgrajena vrata, popolnoma pripravljena, razen ene stvari - hidroizolacije.
  Kdaj namestiti vrata v kopalnici

Montažna škatla in platno

Da bi pravilno namestili vrata v kopalnici, boste potrebovali nivo, trak, žičnico in chuslo. Najprej morate določiti natančne dimenzije za škatlo in trim. Treba je omeniti, da je okvir vrat za kopalnico najpogosteje nameščen s pragom. Vrata na tla postavite skupaj s preostalimi podrobnostmi, zato vam bo olajšala uporabo markacije, da bi prekinili presežek, če je potrebno.
  Kdaj namestiti vrata v kopalnici

Kako so zložljiva vrata ↑

Zložljiva vrata so sestavljena iz navpičnih plošč, ki jih povezujejo tečaji in trakovi iz usnja ali debelega tekstila. Elementi se enostavno premikajo po vodilnih tirnicah, lepo zložljivi. Trajni kovinski vodili so nameščeni samo na vrhu, kar odpravlja prisotnost talne police in drugih zbiralcev smeti. Zanimivo je, da zložljiva vrata niso izum našega časa, prototipi so se pojavili v starih časih.
  Kdaj namestiti vrata v kopalnici

Vrata s premazom in polnjenjem je bolje namestiti v kad in stranišče

To vprašanje je enako odvisno od želje po namestitvi vratnega krila določenega materiala in velikosti kopalnice.
  Kdaj namestiti vrata v kopalnici

Kakšna vrata so v kopalnici: fotografije in možnosti

Kot veste, v kopalnici in stranišču je vedno visoka vlažnost, ne glede na prisotnost prezračevanja. Na takšnih mestih za namestitev naj izberete strukture, ki so odporne proti pari in vlagi, hkrati pa vam bodo dolgo služile in ohranile prvotni videz. Poleg tega morajo imeti te strukture odlične toplotne in hrupne lastnosti.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty