poniedziałek, 20 sierpnia 2018

Polaganje ploščic na steno v kuhinji

  Polaganje ploščic na steno v kuhinji

Določite velikost predpasnika in izračunajte material

Za pripravo predpasnika v kuhinji z lastnimi rokami morate določiti porabo materiala. In za to - pojasnite velikost območja, na katerem bo delo opravljeno. Tu se lahko zanesete na standardne parametre:

Velikost in izračun števila ploščic ↑

V majhnih kuhinjah, velikih ploščic z dimenzijami 20x20 ali 30x30 niso zelo dobra rešitev. Najboljša možnost bi bila ploščica10x10cm ali mozaik. Pomembno je tudi debelina ploščice, njen okras. Barve in tekstura ploščic so izbrane glede na material in barvo kuhinjske enote. Izbira vrste ploščic, oblikovanja in namestitve včasih potrebuje večino časa, ko se odloča, ali naj dokonča kuhinjo. Glavna stvar v tem poslu je razumeti, kako položiti ploščice v kuhinji, da bi ustvarili harmonijo med vsemi elementi.
  Polaganje ploščic na steno v kuhinji

Kako položiti ploščice: skrivnosti

Vsak mojster se ponaša z lastno potjo, da bi najbolje položil ploščice. Na primer, če je stena prekrita z barvo, potem je ni mogoče popolnoma odstraniti, temveč le na njej zaskočiti.
  Polaganje ploščic na steno v kuhinji

↑ Katere ploščice naj v kuhinji?

Problem, da se bo vsakdo, ki se odloči, da se bo ploščice kuhal, neizogibno soočiti, katere ploščice naj izberejo za kuhinjo? Predstavljeni izbor je raznolik: kupcem ponujamo matirane in sijajne, gladke in reliefne ploščice različnih senc. Kaj naj iščem pri prvi izbiri?
  Polaganje ploščic na steno v kuhinji

Kako postaviti ploščice v kuhinjo

Ploščice so najbolj priljubljen material za soočanje s kuhinjo. Ker je delo mojstra precej drago, mnogi nagibajo k postavitvi ploščic sami. V našem članku vam bomo povedali, kako postaviti ploščice v kuhinjo z lastnimi rokami.
  Polaganje ploščic na steno v kuhinji

Zakaj potrebujem kuhinjski predpasnik?

Predpasnik je posebej odporen premaz sten neposredno nad delovno površino kuhinje - umivalnik, miza za rezanje, med pečjo in pokrovom. Služi kot dekorativni zaključek, ki se ne boji vode ali visokih temperatur ali zapletenih onesnaževal.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty