piątek, 24 sierpnia 2018

Mavčne stene z mavčnim ometom

  Mavčne stene z mavčnim ometom

Glavne tehnične značilnosti mavčnih ometov "Rotband"

Za pravilno uporabo mavčnih ometov "Rotband" pred začetkom nanašanja ometa ali izravnave sten je koristno, da se seznanite s tehničnimi značilnostmi "Rotband".
  Mavčne stene z mavčnim ometom

Pripravljalna dela

Preden govorimo o tem, kako mavčne stene z mavčnimi ometi, je potrebno skrbno pripraviti površino. Sam postopek priprave vključuje več osnovnih korakov. Upoštevajte jih podrobneje:
  Mavčne stene z mavčnim ometom

Postopek brizganja

Po namestitvi žarnic lahko nadaljujete neposredno na delo ometov. Pre-stena je bila navlažena z vodo z uporabo posebne krtače ali gospodinjskega pršila. Debela plast ometa se vlije na vlažno steno med letvami z lopatico, tako da visi nekoliko nad površino stene. Pri škropljenju je treba upoštevati določeno zmernost, tako da plast ometa ne zruši pod svojo težo.
  Mavčne stene z mavčnim ometom

Priprava zidov pod mavec brez svetilnikov

Stene so bile delno pokrite s starimi tapetami in na enem majhnem prostoru ležale kiti. Ozadje se lahko preprosto odstranijo iz stene, ko jih navlaži z vodo s krpo ali pršenjem. Ozadja namakate in se enostavno premaknete od stene.
  Mavčne stene z mavčnim ometom

Korak po korakih za zidove mavčnih ometov

Ni več časa, ko se je ukrivljenost sten, ki se manifestira skozi ozadje, štela za naravni pojav. Sodobni standardi zaključevanja prostorov postavljajo visoke zahteve na kakovost ometov, saj je končni rezultat kot celota odvisen od te stopnje. V tem članku vam bomo povedali korak za korakom, kako končati zidove z ometom.
  Mavčne stene z mavčnim ometom

Kako delati omet?

Mavrični omet se redko uporablja za merjenje velikih delov sten. Kratki čas nastavitve omogoča, da se pri popravljanju majhnih napak hitro opravi delo. Če se odločite za omet stene z ometom, ga razredčite v posodi v majhni količini in takoj pritrdite na stene. Raztopino je treba zelo hitro gnetiti, zato se uporablja šob mešalnik, ki je pritrjen na električni vrtalnik. Najprej v posodo vlijemo vodo, nato pa vlijemo v suho zmes. Mešanje se izvaja do popolne izločitve kep.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty