środa, 22 sierpnia 2018

Banya naredi sam videoposnetek

  Banya naredi sam videoposnetek

Lokacija kopeli na mestu

Najprej moramo izbrati kraj, kjer je najbolje urediti kopel. Tukaj je nekaj nasvetov za postavitev kopel, ki jih močno priporočam.
  • Na jugu naredite vhod v kopalnico. Ker je v zimskem času v južni smeri, da se snežni sneg vsaj pomnoži in spomladi se sneg precej hitreje.
  • Graditi kopalnico ločeno od drugih stavb na razdalji najmanj 5 metrov. Kombinacija in namestitev v stiku z drugimi stavbami je dovoljena le kot zadnja možnost.
  • Da se nahaja stran od ribnikov, pobočij in drugih krajev, kjer je dodatna vlažnost in vlaga, ali nevarnost spusta temelj. Gradite kopel na ravno površino.
  Banya naredi sam videoposnetek

Postopek izgradnje kopeli

Ko končate pripravljalno fazo in se odločite za gradbišče, pripravite projekt in kupite vse potrebne materiale za kopel s svojimi rokami, potem lahko začnete postopek izgradnje kopalnice.
  Banya naredi sam videoposnetek

Prednosti konstrukcije okvirja

V konstrukciji okvirjev je res veliko prednosti. Ne bomo jih navedli, temveč vam ponujamo samo ogled teh ploskev: zagotovo boste našli veliko uporabnih stvari.
  Banya naredi sam videoposnetek

Gradimo kopel s svojimi rokami

Začnete se kopati z lastnimi rokami, se morate zastaviti številnim temeljnim vprašanjem: kako zgraditi pravo kopel in kje bo. Potem je seveda potrebno odločati o materialih, potrebnih za njegovo gradnjo, da se seznanimo z obstoječimi tehnologijami.
  Banya naredi sam videoposnetek

Kakšen les je bolje zgraditi kopel

Kakovost lesa bo odvisna od trajnosti kopeli. Paziti bi morali ne samo na kakovost samega lesa, temveč tudi na obdobje, v katerem je bilo pridelano. Les, ki se uporablja v postopku gradnje, je treba založiti pozimi. Nato je drevo položeno tako, da ima rokavice. Njegovo trajanje je 1 mesec. Le takrat se material lahko obdeluje v skladu z vsemi zahtevami.
  Banya naredi sam videoposnetek

Tehnologija gradnje okvirja kopel

Tehnologija gradnje takšne kopalnice je enostavna, lahko se brez posebne opreme in globokega znanja v gradbeništvu obvladaš. Za delo bodo potrebovali lesene palice in plošče za okvir, materiale za toploto, paro in hidroizolacijo. Prvič, razvije se načrt kopeli in se oblikujejo risbe, izberejo se vrsti temeljev, materiali za hidro in toplotno izolacijo, za notranjo in zunanjo okvirno kopel.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty