wtorek, 9 stycznia 2018

Zidarski stebri v 1 5 opekah

  Zidarski stebri v 1 5 opekah

Označevalna mesta za nosilce in gradnjo temeljev

Po določitvi števila stebrov je potrebno krepiti kabel med dvema ekstremnima točkama in natanko pod njim označiti kraje za vrtanje tal pod jedri. Če je naprava načrtovana za podlago ograje, se stebri stebrov med gradnjo betonirajo.
  Zidarski stebri v 1 5 opekah

Ograja z opečnimi stebri - zanesljiva in estetska

Podporni stebri iz opeke omogočajo zanesljivost gradnje. Kombinirajo se z lesenimi deli, polikarbonatom, kovanimi kovinami, kovinskimi ograjo, profilirano cevjo. Opeka in čvrste "kape" na vrhu stebrov dajejo ograji posebno estetiko.
  Zidarski stebri v 1 5 opekah

Čas konstrukcije opečnih stebrov je odvisen od številnih dejavnikov, kot so:

  • gradbišče;
  • dimenzije bodoče ograje in sami stebri (višina stebrov je odvisna od višine ograje, večinoma njihova višina je 2-2,5 m);
  • vremenske razmere, dostopnost do prevoza itd.
Mnoge od teh težav je mogoče rešiti na sami strani.
  Zidarski stebri v 1 5 opekah

Zidarski opečni stebri

Ko je temelj ograje z betonskimi stebri pripravljen, lahko nadaljujete s polaganjem. Običajno so izdelani v velikosti 38 cm. V postopku polaganja mora biti notranja praznina napolnjena z betonom. Za trdnost lahko postavite tudi majhno ojačitev (kosi žice, zidarska mreža).
  Zidarski stebri v 1 5 opekah

Zanesljivost in privlačen videz opečnih stebrov

Sodobni civilizirani svet zahteva popolnoma drugačen pristop k oblikovanju svojih predstavnikov svojih domov. Ograje, ki so nosile samo zaščitne funkcije, ki so varovale nas in našo lastnino, so bile uporabljene za dekorativne namene. Dopolnjujejo slog hiš in struktur, služijo kot razmejitev območij šol, mestnih parkov in letališč.
  Zidarski stebri v 1 5 opekah

Za katere ograje navadno uporabljajo opečne stebre

V zadnjih letih so v Rusiji zelo priljubljene ograje valovite plošče v kombinaciji z opečnimi oblogami, saj je to razmeroma ekonomična in privlačna možnost. Tudi ti stolpi so široko uporabni v kombinaciji z lesenimi razponi. Najbolj modna možnost je ograje iz kovanega železa z opečnimi stebri. Res je, da takšna struktura ne varuje mesta pred radovednimi očmi, a je zagotovo zelo impresivna.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty