wtorek, 9 stycznia 2018

Soočenje

  Soočenje

Prednji dekorativni omet za fasado hiše

Ta glavna vrsta obloge fasad hiš in se šteje za eno najstarejših. Sumerci so svoje hiše omakali tudi z gline, nato pa jih pobarali z okrom.
  Soočenje

Soočanje s hišo avtoklavnih gaziranih betonskih fasadnih ploščic

Gazirani beton je postal priljubljen v gradbeništvu zaradi prisotnosti številnih uporabnih lastnosti in lastnosti. Aerokrete so odlična alternativa za opeko - so cenejši, hkrati pa imajo visoko trdnost in zanesljivost. Ta popolnoma okolju prijazen material je tudi praktično večen - v nasprotju z obstoječimi mitami se prezračeni beton ne boji ognja in vlage, ne gnije in ne stara.

Kako povečati trajnost strukture in zmanjšati obratovalne stroške?

Razširjena glina se odlikuje z relativno lahkotnostjo, velikimi hitrostmi gradbenih zidov iz velikih blokov, majhno porabo zidarske malte, omogoča varčevanje na temelju brez izgube moči (za lahke stene preprosto ni potrebno težko in drago podlago). Znatno zmanjšani stroški za delo zidarja.
  Soočenje

Zunanjost Travertin

Travertin je enostaven za uporabo, lahko ga jemljemo in poliran. Zaradi takšnih lastnosti se obdelani kamen široko uporablja za zunanjo oblogo s travertinskimi strukturami. Dejstvo, da travertin dobro prehaja z drugimi končnimi materiali, vam omogoča ustvarjanje nestandardnih in edinstvenih rešitev pri oblikovanju fasad stavb. Poleg ustvarjanja zanimivih fasad se travertin uporablja tudi za proizvodnjo stopniščnih ograj, balustrov, lajšanj, okenskih in vratnih odprtin, da bi ustvarili različne arhitekturne elemente.

Prednosti pločevine

Ta način dekoriranja stopnic je eden od dekorativnih, a hkrati tudi ploščica opravlja veliko drugih uporabnih funkcij. Zahvaljujoč temu lahko izpostavimo številne prednosti obrezovanja ploščic:
  Soočenje

Opečne opažne možnosti

Obstaja veliko vrst opečatenih opek, ki se razlikujejo po barvi, teksturi, površini in proizvodni tehnologiji. V skladu s tem je mogoče izbrati obrnjene možnosti v različnih arhitekturnih slogih.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty