poniedziałek, 8 stycznia 2018

Montaža fasadnega traku

  Montaža fasadnega traku

Označite mesto pod trakom.

Preden naredite oznake, morate odstraniti vegetacijo s celotnega oboda ozemlja, dodeljenega za prihodnjo gradnjo. Po tem označujemo zunanje robove ene od zunanjih sten temeljev z dvema U-oblikovanima strukturama, ki sta sestavljeni iz dveh klinastih gredi, ki sta navpično usmerjeni v tla in en žebelj, privezan nad kljukico. Raztegnite vrv med temi strukturami.
  Montaža fasadnega traku

Vrste opažev za trakove

Opaž, ki se uporablja za polnjenje trakov, je lahko različnih vrst, tako glede strukturnih značilnosti kot tudi materiala, uporabljenega pri njegovi izdelavi.
  Montaža fasadnega traku

Do-it-yourself namestitev opažev za podlago plošče

Pred napravo opažev za podlago plošč morate zagotoviti, da je izkopna jama izkopana čim gladko. Na enak način morajo biti opažne plošče (vodoravno in na isti ravni) nastavljene ravno ravno. Plošče morajo ležati tik nad izračunano višino osnovne pločevine, tako da raztopina ne teče in preveri vodoravni nivo betoniranja.
  Montaža fasadnega traku

Opažne zahteve in material

V prvi fazi je treba upoštevati glavne operativne kazalnike materiala proizvodnje, pa tudi celotno strukturo kot celoto. Najprej se bomo osredotočili na njen sestanek. Opažni material služi kot podporna struktura, v katero se vlije betonska mešanica, da tvori temelj.
  Montaža fasadnega traku

Kaj narediti opaž?

Najpogostejši (in najstarejši) material za vgradnjo opažev - les. Za vgradnjo plošč uporabljamo plošče z debelino 25 mm do 40-50 mm, odvisno od višine sloja betona, ki se zlije.
  Montaža fasadnega traku

Vrste in pogoji uporabe opažnih struktur

Izbira vrste in parametrov uporabljenega opažnega materiala za trakove temeljev določi vrsto in velikost zasnovane podlage, njegovo konfiguracijo, višino nad tlemi, dolžino raztezkov, finančne stroške itd.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty