środa, 10 stycznia 2018

Varilni video na strehi

  Varilni video na strehi

Kakšna je zgrajena streha in vrste?

Pogosto za ravne strehe se uporabljajo materiali za valjčno valjanje. Izdelane so na podlagi platna in so sestavljene iz polimera z bitumenskimi komponentami.
  Varilni video na strehi

Prednosti bituminoznih polimernih materialov ↑

Osnova strešnega materiala je najpogosteje uporabljala fiberglass iz poliestra ali steklenih vlaken. Polimerne bitumenske zmesi nanesemo z zunanje in sivke strani. V nekaterih sortah se na zgornji sloj doda dodatni sloj finih čipov (sljude, peska ali skrilavca). Za izdelavo mehkih streh se uporabljajo tudi modificirani bitumenski sestavni deli iz umetne gume (stiren-butadien-stiren) ali ataktičnega polipropilena (umetna plastika).
  Varilni video na strehi

Vrste valjanih materialov

Vsi zidani strešni materiali imajo osnovo. Vodotesne lastnosti deponirane strehe zagotavljamo z uporabo več dodatnih slojev. Za zunanjo uporabo se uporablja poseben preliv (grobozrnat, drobnozrnat), ki ga lahko izdelamo iz skrilavca, sljude ali peska. Včasih ima deponirana streha zunanjo plast v obliki kosmičev, folije, fiksirane na zunanji plasti.
  Varilni video na strehi

Materiali, uporabljeni za napravo deponirane strehe

Danes lahko najdete različne zidane strešne materiale za prodajo, vendar imajo vse skupaj skupne značilnosti. Podlaga je netkano material, lahko pa je poliester, steklo iz steklenih vlaken ali iz steklenih vlaken. Je temelj, ki daje moč in odpornost proti nateznim obremenitvam.
  Varilni video na strehi

Namestitev rolo valjane strehe.

Na novi strehi je pita mehke strehe sestavljena iz parne zapore, izolacije, estriha z ustreznim nivelirnim listom in deponiranega več slojev materiala. To so glavne plasti. Parna zapornica služi za zaščito izolacije pred kondenzacijo in estriha z naklonom za odvajanje vode iz strehe.
  Varilni video na strehi

Na kratko opišite parametre, pomembne za gostitelja.

Rok trajanja takšnega materiala je do 30 let, se uporablja kot streha za stavbe in kot hidroizolacijo mostov in viaduktov, predorov in garaž, kanalov in bazenov. V vseh regijah Rusije ta univerzalna prevleka, imenovana tudi hidroizolacija, stekloizol ali valjana hidroizolacija, najde svojo uporabo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty