czwartek, 11 stycznia 2018

Strojni omet, kaj je to

  Strojni omet, kaj je to

Kaj je strojni omet?

Želim hitro in, kar je najpomembneje, kvalitativno posodobiti notranjost hiše ali stanovanja, potem je mehanična metoda mavčenja sten idealna možnost. Zaradi privlačnosti sodobne specialne opreme in izkušenih delavcev se vsa dela opravi v nekaj urah, osnutek plasti, ki se dobi kot rezultat, lahko prenese znatne operativne obremenitve in traja več kot eno leto.
  Strojni omet, kaj je to

Prednosti ometa na strojni način

Mavec je mogoče uporabiti tako v malih stanovanjih kot v velikih hišah, saj so vnaprej pripravili vse potrebne materiale. Nedvomna prednost te metode je visoka produktivnost dela. Njegove glavne prednosti v primerjavi z ročnim nanosom so:

Strojni omet v Sankt Peterburgu

Strojno ometanje sten je proces ometnih površin z ometno postajo, kar zmanjšuje trajanje delovno intenzivnih popravil. Storitev je priljubljena na objektih v St. Petersburgu zaradi visoke hitrosti dela in odlične kakovosti površinskega premaza.
  Strojni omet, kaj je to

Pripravljalna faza.

Delo z ometom pred pripravljalnim delom. Najprej morate s površine odstraniti ostanke starega premaza, očistite nodule. Lahko uporabimo mavčnik.
  Strojni omet, kaj je to

Glavna sestavina je gips

Uporaba mavca ometa stroj - to je, kako pravilno se imenuje ta način zaključevanja sten. Temelji na uporabi posebnih suhih mešanic, katerih ključna sestavina je gips.
  Strojni omet, kaj je to

Tehnologija strojnega ometa

Na premazani površini sten so nameščeni svetilniki na ravni 90 °. Prav tako je mogoče uporabiti plast ometa brez svetilnikov. Medtem je mavćna postaja že pripravila mešanico v razmerjih, ki jih je dala upravljavec, in je pripravljen dobaviti malto. Po nanosu se sloj poravna s pravilom. Po začetni fazi sušenja ometane stene lahko začnete umiti površino sloja. S tem je mogoče doseči povsem ravno površino ometa, ki je enaka adheziji celotnega sloja, kar ne zahteva polnjenja in uporabe steklenih vlaken.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty