środa, 10 stycznia 2018

Dajanje dekorativnih ometov

  Dajanje dekorativnih ometov

Vrste dekorativnih ometov in njene uporabe

V prodaji je veliko materialov, namenjenih dekoriranju sten. Dekorativni omet še vedno ima posebno mesto med njimi in velja za enega najboljših, saj je preprostost zaključnih del in spektakularen končni rezultat odlična izbira. Pravzaprav vsaka takšna snov na začetku predstavlja nekakšno pasto, ki jo je treba uporabiti za stene ali stropove. Lahko se uporablja kot osnova za druge materiale in kot samostojno končno obdelavo. Poglejmo, kakšen material je, kako čudovito je in kako se uporablja dekorativni omet z lastnimi rokami.
  Dajanje dekorativnih ometov

Kaj je dekorativni omet ↑

Mešanica za dekorativni omet je zrnata masa z različnimi polnili - lesnimi vlakni ali kamni. Strukturni mineralni ometi temeljijo na apnu in cementu, lateksu - na sintetičnem lateksu, silikatu - na kalijevem silikatu.
  Dajanje dekorativnih ometov

Dekorativni omet stene z lastnimi rokami - vsakdo lahko!

Takoj je treba opozoriti, da se postopek priprave za to delo tukaj ne bo upošteval, tj. Nato bomo razpravljali o zaključku sten. Priprava vključuje delo, kot so izravnavanje sten, polnjenje in popravljanje lokalnih poškodb ali nepravilnosti. Dokončanje bo opravljeno z ometom.
  Dajanje dekorativnih ometov

Dajanje dekorativnih ometov.

Ali želite ustvariti notranjost v duhu evropske pokrajine ali pa obrniti stene v usnjen pokrov dragega dnevnika? Prizadevajte si, da bi prižgali prostor tako, da bi iz nje naredili prijetno kočo, kjer se lahko vsak predmet vzame za pravo roko? Ali menite, da lahko taka umetniška oseba, ki vodi boemski življenjski slog, živi le v stenah, pokritih z kožo plazilcev? Dekorativni omet naredi prostor približno tisto, kar želite. In da rezultat ne razočara, je pomembno imeti tehnologijo nanašanja dekorativnega ometa. Le, da je obloga nanosa prevlečena, boste lahko dovolili, da se ta vrsta materiala v celoti razširi.
  Dajanje dekorativnih ometov

Kako uporabiti omet na steni.

Vsaka izdelava malte zahteva pripravo površine: čiščenje iz starih premazov, izravnavanje. Površina mora biti čista, suha, ravna.
  Dajanje dekorativnih ometov

Korak 3. Priprava raztopine

Dekorativni omet iz lubje se prodaja v dveh oblikah: akrilne mešanice, ki so popolnoma pripravljene za uporabo (npr. Ceresit CT 63) ali suhe mešanice, ki zahtevajo samostojno pripravo. Slednje so bolj pogoste in dostopne in pravijo, da je delo z njimi veliko lažje.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty