sobota, 13 stycznia 2018

Demontaža strehe

  Demontaža strehe

Opis dela na demontaži stare strehe

Vsak premaz ima svoje lastnosti, postopek razstavljanja je tudi drugačen. Najtežje je postaviti keramične ploščice - to je tudi najlažje razstaviti. Ploščice so povezane z zapahnilnimi sponkami, pri demontaži pa so ločene eno po eno in poslane navzdol. Iz enega od spodnjih kotov se premika v vrsticah.
  Demontaža strehe

Stroški razstavljanja strehe

Pri demontaži strehe bo cena na m2 odvisna od konstrukcijskih značilnosti in vrste prevleke. Delo na razstavljanju kovinske strehe in mehke strehe ima več ključnih razlik, ki vplivajo na končno ceno:
  Demontaža strehe

V tem primeru se obrnite na mojstra Jude?

Odstranjevanje strehe Med vzdrževanjem hiše opravljate strokovnjake podjetja YouDo. Pri izvedbi rušenja umetniki sledijo določeni tehnologiji, ker zahteva:
  Demontaža strehe

Postopek izvajanja dela

Za hitro demontažo mehkih ploščic uporabite posebna orodja. Na primer, delo enega od njih je prikazano v videoposnetku, objavljenem na koncu tega gradiva.
  Demontaža strehe

Demontaža pocinkane strehe

Pocinkana streha lahko traja dovolj dolgo v primerjavi z zgoraj navedenim, bolj odporna na zunanje vplive, zgrajena je na trdni podlagi, zato za njegovo razstavljanje ne bo potrebno samo posebno orodje, temveč tudi izkušnje takih del pri izvajalcih. Naše osebje bo delno ali popolno demontažo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty