wtorek, 9 stycznia 2018

Zidarski stebri v 1 opeki

  Zidarski stebri v 1 opeki

Označevalna mesta za nosilce in gradnjo temeljev

Po določitvi števila stebrov je potrebno krepiti kabel med dvema ekstremnima točkama in natanko pod njim označiti kraje za vrtanje tal pod jedri. Če je naprava načrtovana za podlago ograje, se stebri stebrov med gradnjo betonirajo.
  Zidarski stebri v 1 opeki

Vprašanja, ki se pojavijo v pripravljalni fazi gradnje

Če se odločite za začetek gradnje, morate upoštevati več točk. Obvezna številka, ki se upošteva pri gradnji stebrov opeke za ograjo: količina materiala in predvideni stroški dogodka.

Zidarski opečni stebri

Ko je temelj ograje z betonskimi stebri pripravljen, lahko nadaljujete s polaganjem. Običajno so izdelani v velikosti 38 cm. V postopku polaganja mora biti notranja praznina napolnjena z betonom. Za trdnost lahko postavite tudi majhno ojačitev (kosi žice, zidarska mreža).

Ograja z opečnimi stebri - zanesljiva in estetska

Podporni stebri iz opeke omogočajo zanesljivost gradnje. Kombinirajo se z lesenimi deli, polikarbonatom, kovanimi kovinami, kovinskimi ograjo, profilirano cevjo. Opeka in čvrste "kape" na vrhu stebrov dajejo ograji posebno estetiko.
  Zidarski stebri v 1 opeki

Zidarski stebri opek za ograje video 7. Tehnologija, kako furnirati zidane stebre s ploščicami iz kamna z lastnimi rokami preprosto, lepo in hitro.

Polaganje stebrov videa 7 ne prikazuje procesa polaganja samega stebra, temveč tehnologije obrnjene na opečnate stebre ali blokov iz kamnitih ploščic. To pomeni, da je naloga, da okrasite zaključen opečni steber, da obdržite stebričko podnožje opeke ali blazinice. Z uporabo priporočil izobraževalnega filma, ki postavlja 7 video stolpcev, se boste naučili, kako narediti lepe stebre za ograjo, vrata in wickets z lastnimi rokami. Lepo gledati video.
  Zidarski stebri v 1 opeki

3. Ojačitev opeke.

Ojačane opečne strukture so zidane, ojačane z ojačevalno mrežo ali posameznimi palicami, ki so nameščene na raztopini v spojih zidarn. Pod vplivom tlačnih sil je ojačitev pritrjena v spojke in deluje kot en kos s steno.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty