wtorek, 9 stycznia 2018

Obnova vhoda

  Obnova vhoda

Vzdrževanje vhoda

Sedanje popravilo vhoda se imenuje popravilo, ki je izdelano z določeno frekvenco. To je običajno določeno v zakonskih ali lokalnih aktih. To pomeni, da je trenutna popravila vhoda izvedena v skladu z vnaprej določenim načrtom in pogoji. Zato ga je mogoče imenovati načrtovano. Ni vse ZhEKi strogo opravljajo to delo, zato je v prisotnosti HOA veliko lažje nadzirati čas izvedbe načrtovanega dela.
  Obnova vhoda

Če najemodajalec ne želi popraviti verande

Ko pošljete pisarno v pisarno za stanovanje, vzemite fotokopijo iz njega in registrirajte izvirnik s tajnico. Če je dokumentu dodeljena številka, se mora organizacija odzvati nanj. Fotokopijo takšne pritožbe je mogoče dodatno pripisati mestni upravi. Ta pritožba bo pregledana v 15 delovnih dneh.
  Obnova vhoda

Popravila na lastno pobudo

Krivični zakonik v praksi pogosto ne mudi, da bi popravil ne le tiste vhode, ki niso bili popravljeni pet let, ampak tudi v izrednih razmerah.

Na podlagi kakšne je razlike?

Med kapitalom in tekočimi popravili obstajajo številne razlike med njimi. Prvič, vplivajo na čas. Remont se izvede vsakih 7-10 let. Medtem ko se tok izvaja vsakih 3-5 let. Drugič, razlika vpliva na čas. Vzdrževanje vhoda v stanovanjsko stavbo se izvaja veliko hitreje, ne pa kapital. Obstaja tudi razlika v financiranju teh dveh vrst dela.

:

  • ,
  • ( ,,, . )
. .

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty