piątek, 12 stycznia 2018

Izdelajte zemljišče v pritličju

  Izdelajte zemljišče v pritličju

Gradnja kleti - cena

Vsaka oseba, ki se je odločila za gradnjo hiše, želi dvigniti več nadstropij, zgraditi garažo in druga uporabna področja. To težavo lahko rešite z gradnjo kleti v hiši. Njena cena bo draga, vendar bo še vedno manjša kot dviganje tal. Višina ničelnega razreda, lahko izberete na zahtevo razvijalca.
  Izdelajte zemljišče v pritličju

Vrste kleti v pritličju: monolitni trak, kup in plošča

Uporabljata se obe možnosti. Trakovi monolitne podlage so trak armiranega betona, ki je položen vzdolž oboda celotne stavbe. Če imate slabo grupisano prst, potem je globina polaganja majhna (približno 70 centimetrov). Če ima bodoča stavba težke stene, je globina temeljev izbrana 30 centimetrov nižja od globine zamrzovanja.
  Izdelajte zemljišče v pritličju

Vloga kleti v deželi

Kletna tla v deželi se lahko a) logično prilegajo projektu koče, b) je lahko posebej zgrajena za povečanje površine stavbe, c) se lahko opusti, če prinaša malo koristi in prihranek pri stroških.
  Izdelajte zemljišče v pritličju

Kako zgraditi klet doma?

Gradnja hiše s kletjo se začne z gradnjo temeljev. Za osnovo naprave lahko uporabite opeke, bloke, trdne betone. Pod tlemi je izdelan iz betona, tudi monolitnega ali je zložen iz montažnih armiranih betonskih plošč. Strop - betonska plošča ali tla iz trdega lesa. Če se tla dvigne visoko nad zemljo, v kleti naredijo okna in vrata. Neželeno jih je usmeriti na sever, ker Okvir lahko iztisne veliko snega.
  Izdelajte zemljišče v pritličju

Pritličje: kletne lastnosti

Klet hiše je precej pogosta odločitev med gradnjo, ko lastnik prihodnje hiše skuša racionalno načrtovanje in širitev bivalnega prostora. Da bi bil ta prostor čim bolj zanesljiv, je tudi v fazi načrtovanja potrebno posebno skrb za temelje, saj se gradnja kleti začne z njo.
  Izdelajte zemljišče v pritličju

Kletna ureditev

Torej, kako zgraditi klet precej preprost, in ta proces ni zelo drugačen od izvajanja drugih ravni hiše, je zelo priljubljen med tistimi, ki želijo pridobiti dodaten prostor. Tukaj lahko postavite kotlovnico, pralnico, shrambo, biljard, telovadnico, dnevne sobe in celo savno, bazen ali kopel.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty