środa, 10 stycznia 2018

Katalog fasadnih razsvetljave

  Katalog fasadnih razsvetljave

Vrste in metode razsvetljave stavb

Arhitekturna razsvetljava igra pomembno vlogo pri ustvarjanju nočnega videza mesta, zato se zdaj vse vrste svetlobnih virov dejavno uporabljajo za ustvarjanje barvitih in spektakularnih učinkov.
  Katalog fasadnih razsvetljave

Osvetlitev fasad zgradb

Običajno je osvetlitev fasade razdeljena na tri vrste: funkcionalno razsvetljavo, umetniško osvetljevanje in razsvetljavo oblikovalca, kar pomaga poudariti osnovni koncept stavbe.
  Katalog fasadnih razsvetljave

Kje se uporablja zunanja razsvetljava

Vsako naselje ima nalogo, da ponoči zagotovi varnost v cestnem prometu in opremi javna območja. Pomembno vlogo pri reševanju teh težav imajo zunanje žarnice, nameščene na mestih, kot so:
  Katalog fasadnih razsvetljave

Značilnosti oblikovanja fasadne osvetlitve in izbire svetilk

Napredni razvoj na področju oblikovanja svetlobnih naprav in naprav ponuja veliko možnosti za načrtovanje osvetlitve in osvetlitve hiš in koč. Različne vrste fasadnih svetilk in druge razsvetljave za osvetlitev predmetov na ulici vam omogočajo kakovostno električno osvetlitev, ki se odlično spopadeta z vsemi nalogami. Osnova fasadne razsvetljave je sklop določenega tipa svetlobnih naprav, ki se razlikuje glede na namen in vrsto konstrukcije.
  Katalog fasadnih razsvetljave

Kakšne vrste fasadne razsvetljave?

Do danes so sodobne tehnologije oblikovanja in razsvetljave sposobne ponuditi različne možnosti za razsvetljavo in osvetlitev stavb. Ti modeli so sposobni visokokakovostne osvetlitve, ki bo sposobna kakovostno opravljati vse funkcije, ki so mu dodeljene. V glavnem je zasnova svetlobnega sistema sestavljena iz določenega sklopa naprav, ki lahko imajo razlike glede na namen in vrsto zasnove.
  Katalog fasadnih razsvetljave

Izvajanje LED osvetlitve

Ena svetloba oddaja svetlobo le ene barve, odvisno od uporabljenega polprevodniškega materiala. V barvah industrijsko proizvedenih LED so prikazane: toplo bela, hladna bela, rumena, modra, zelena in rdeča. Za dekorativno razsvetljavo pa se uporabljajo svetilke z več različnimi diodami, katerih emisijski spektri se prekrivajo, pri čemer so najrednejše barvne rešitve. Tako se izvaja RGB tehnologija. Uporaba vrtljivih svetilk vam omogoča, da samodejno nadzirate oddajano svetlobo, spreminjate njegovo smer in ustvarjate dinamično osvetlitev. Zahvaljujoč tej in RGB-diode, osvetlitev vodnjakov, bazenov, skulptur, panojev in celo novoletnega drevesa postane svetla izvedba.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty