środa, 10 stycznia 2018

Popravite trdno streho

  Popravite trdno streho

Priprava kovinske površine za popravila ↑

Pred popravilom strehe je treba pripraviti. Najprej je treba očistiti iz prahu, rje in druge umazanije, najprej s trdim, nato z mehko metlo in čopičem. Za čiščenje rjavih mest boste potrebovali kovinske ščetke. Po odstranitvi rje prah iz nje takoj odstranimo in mesto naslikamo. Nato naredite vizualni pregled strehe, da ugotovite razpoke in luknje, nastale pri čiščenju snega in ledu z lopatami.
  Popravite trdno streho

Popravilo kovinskih streh

Če želite jasno predstaviti stanje zgornjega dela hiše in predvideno količino popravil, morate pregledati streho. Postopek se opravi dneva takoj po dežju s podstrešja. Tako bodo možne kršitve prevleke in vseh puščanj jasno vidne na lumnu. Nujne lokacije so označene s kredo in prenesene v shemo, po kateri se pripravi načrt in ocena prihodnjega dela.
  Popravite trdno streho

Priprava jeklene faltsevy strehe za izvedbo popravil

Pred začetkom dela je potrebno skrbno pripraviti površino kovine, kar določa življenjsko dobo strehe do naslednjega popravila. Ta pripravek se izvaja s čiščenjem strehe iz umazanije s čopičem ali ščetko s ščetinami, najprej težje in nato mehkejše. Potem morate površino očistiti s korozijo s kovinskimi ščetkami s poznejšim slikanjem teh krajev. Žlebovi in ​​žlebovi imajo najmanjši naklon, zato so najbolj občutljivi na korozijo.
  Popravite trdno streho

Zakaj šiva streha začne teči?

Torej, kaj povzroča take težave s strešno kritino, kot so praske, razpoke in skozi luknje? Seveda, uhajanje! Konec koncev, glavna naloga katere koli strehe je zaščititi hišo pred vlago in vlažno, dejansko iz kakršnih koli padavin. Navsezadnje tudi najmanjša puščanja lahko povzročijo veliko težav:
  Popravite trdno streho

Popravila kovinskih streh

Ne manj povpraševanja v Moskvi je popravilo faltseva streho. Uhajanja se pojavljajo pretežno v primeru, ko so bila zložena strešna dela opravljena v nasprotju s tehnologijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty