poniedziałek, 8 stycznia 2018

Montaža prezračevane fasade

  Montaža prezračevane fasade

Navodila za montažo ventiliranih fasad

Montaža fasad vgrajenega tipa se izvaja v skladu s specifičnim zaporedjem ukrepov. Potrebovali boste naslednjo dodatno opremo:
  Montaža prezračevane fasade

Prezračene fasade: kaj je to?

Značilnost tega sistema fasadne zaključne obdelave hiš je odstraniti odvečno vlago z zunanje površine stene, da bi zaščitili strukturo pred uničenjem. Z drugimi besedami, pritrditev poteka tako, da ostane majhna zračna reža med slojem izolacije in notranjo površino obrnjenega materiala.
  Montaža prezračevane fasade

Materiali za fasadne obloge

Montaža kovinskih kaset

Montaža kovinskih kaset se izvede neposredno pri montaži kaset - lahko so kasete z ali brez ključavnice. Namestitev prihaja iz začetnih trakov, ki so pritrjeni na vodoravni ravni z zakovicami ali samozapornimi vijaki. Tehnologija vgradnje prezračevalnih fasad se izvaja od leve proti desni in od spodaj navzgor.
  Montaža prezračevane fasade

Cene za vgradnjo prezračevanih fasad

Stroški namestitve prezračevanih fasad so odvisni od površine sten stavbe, načina pritrditve obloge na okvir in vrste oblagalnega materiala. Namestitev aluminijaste fasade je ugodna cena. Cene za vgradnjo steklenih fasad, ki imajo vgrajeno napravo, so visoke. Ta vrsta obloge je priljubljena pri zaključku pisarniškega prostora.

Montaža prezračevanih fasad

Fasadni sistem z zračnim učinkom je dizajn, ki lahko dvigne zunanjost stavbe in izboljša njegovo učinkovitost. V srcu tečajne prezračevane fasade je več plasti materialov, kar povzroča nespecifično tehniko namestitve. Treba je opozoriti, da je postopek montaže fasad z učinkom prezračevanja preprost in sorazmerno kratek (s katerimi se sooča standardno stanovanje traja do 10 dni). Vgradnja prezračevanih fasad se izvede kadarkoli v letu (tudi pri temperaturah pod ničlo).

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty