wtorek, 9 stycznia 2018

Kako izbrati preprogo za dnevno sobo

  Kako izbrati preprogo za dnevno sobo

Kako izbrati preprogo za območja z visokim prometom

Prostore velikega prometa se lahko pripisujejo koridorju, hodniku, stopnicah med tlemi v zasebni hiši, to je tiste kraje, za katera morate izbrati preprogo z visokimi lastnostmi umazanije in dobro odpornostjo proti obrabi. V tem primeru lahko izberete gosto preprogo z nizkim kupom ali brez kupa, možnost sprejema preproge na gume pa je sprejemljiva.
  Kako izbrati preprogo za dnevno sobo

Vrsta preprogaste kupe

Loopback Nahrbtnik preprog je sestavljen iz celih zank (enake ali različne višine). Udobje takega premaza določa višino in gostoto kupa. Po barvi so obloge povratne zanke monofonične ali melange. Glavna prednost preproge zanke - praktičnost in nizki stroški.
  Kako izbrati preprogo za dnevno sobo

↑ Prednosti preproge

Preproga - gosta talna obloga, sestavljena iz kupa, osnove in fiksirne plasti. Ta struktura zagotavlja moč in brezhiben videz. Toda prednosti se seveda ne končajo.
  Kako izbrati preprogo za dnevno sobo

Sorte in značilnosti

Treba je opozoriti, da je raznolikost preproge tako velika, da bo njihov opis zajemal precej prostora. Kljub nekateri vizualni podobnosti nekaterih vrst preproge se bistveno razlikujejo glede na vrsto preje in podlage, vrsto in višino kupa, glede na določene značilnosti delovanja.
  Kako izbrati preprogo za dnevno sobo

Klasifikacija izdelkov

Da bi talna obloga čim bolj ustrezala vašim potrebam, morate najprej ugotoviti, katero preprogo je bolje izbrati in za to morate natančno poznati strukturo in razrede izdelkov, saj so trije, to je gospodinjski, komercialni in polkomercialni.

Kako izbrati preprogo, ki je prava za vas?

Danes je zelo priljubljena preproga olefina. Uporabljal bo približno pet do osem let. Pomembno je, da se spomnimo, da ne izpolnjuje sodobnih zahtev dolgo časa in da je njegova glavna prednost nizka cena.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty