piątek, 12 stycznia 2018

Nagibi naprave in obrobja

  Nagibi naprave in obrobja

Namestitev okenskih oken

Prvič, ustrezno nameščeni zunanji odrezek mora zagotoviti, da voda ne pride na površino stene. Drugič, ta voda mora izprazniti. In končno, morajo biti varno pritrjeni, to pomeni, da med sunki vetra ne sme biti hrupa, zvok deževnih kapljic pa mora biti zgoščen do maksimuma.
  Nagibi naprave in obrobja

Kako oblikovati plastično okno, ki izliva iz profila

Večina kovinskih oteklin. Bistvo njihove namestitve je zmanjšano na dejstvo, da je vzorec oblikovan v velikosti, njegove bočne stranice pa so upognjene navzgor, da bi na teh mestih zgostile tesnilne sklepe in dalo celotni strukturi določene dekorativne lastnosti.
  Nagibi naprave in obrobja

Priprava orodja pred montažo

Vgradnja nizke vode na plastično okno se izvaja z uporabo številnih orodij, od katerih bo vsaka uporabljena za določene vrste dela:
  Nagibi naprave in obrobja

Namestitev pobočij na oknih

Windows so eden od pomembnih elementov udobja doma, ne samo s praktičnega, ampak tudi z estetskega vidika. Pogosto so okna, ki tvorijo slog zgradbe in postanejo osrednji poudarek notranjosti dekorja.
  Nagibi naprave in obrobja

Material za proizvodnjo

Kovinski odlitki in pobočja so izdelani iz pocinkane jeklene pločevine s polimerno prevleko. Bela je najpogosteje izbrana - nato na fasadi bolje odprejo okenske odprtine. Bele kovine in pobočja dlje od plastike, ohranijo svojo belino. Lažje jih je čistiti - tudi lomni prah iz kovine je lažje odstraniti kot plastika. In ohranjajo svojo obliko močnejše in boljše.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty