piątek, 12 stycznia 2018

Prodaja luksuznih domov na rubelj

Soglasje k obdelavi osebnih podatkov odjemalcev - posameznikov

Uporabnik z oddajo prošnje na spletnem mestu https://www.kalinka-realty.ru na enega od naslednjih načinov: naročanje na glasilo, pošiljanje obrazca za povratne informacije, klicanje ali drugače sprejemanje pogojev tega soglasja za obdelavo osebnih podatkov (v nadaljnjem besedilu: "Soglasje").
  Prodaja luksuznih domov na rubelj

Hiše na rubelju zagotavljajo varnost in udobje

Hiše na Rublevki zagotavljajo udobje lastnika in varno življenje za svojo družino. Na zavarovano območje lahko vstopijo samo lastniki dvorcev, njihove družine, sorodniki in gostje. Vsi vhodi so testirani na kontrolnem mestu. Za vstop nerezidentom je potrebno posebno dovoljenje.
  Prodaja luksuznih domov na rubelj

Hiše na Rublevo-Uspenskoe avtocesti

V devetdesetih letih dvajsetega stoletja je bila odkupitev koče na Rublevki ne samo prestižna, ampak tudi lastnik pridobljene lastnine z visokim statusom v družbi. Leta so minila, hiša na Rublevki pa se še vedno šteje za določen del pripadnosti eliti družbe. Tako srečanje oglasov, kot je "kupiti hišo ali kočo na Rublevki", ste lahko prepričani, da potencialni vlagatelj elitne nepremičnine ni zgolj topen, temveč se dobro zaveda tudi dejstva, da so zemljiške parcele na Rublevki določen element statusa, simbol uspeha in možnosti živi ob beau mondeju.

Prozorova koča - Rublevka za ljubitelje nepremičnin

Vas "Prozorovo" se nahaja ob avtocesti Rublevo-Uspensky, ki je postal pravi simbol prestiža med elitnimi posestmi blizu Moskve. Povpraševanje po elitnih počitniških hišah na Rublevkih je že nekaj desetletij ostalo visoko, zato na teh slikovitih območjih nastajajo nove infrastrukturne površine, gradijo se nova elita naselja. Rublevskoe avtocesto je ena najprimernejših avtocest, ki prebivalcem KP Prozorova v najkrajšem možnem času pripelje do Moskve.
  Prodaja luksuznih domov na rubelj

Prodamo domove na Rublevo-Uspenskoe avtocesti

Počitniške hiše na Rublevki niso le življenjski slog, pokazatelj materialne blaginje in prestiža. Lastništvo rublja je udobje, udobje in varnost. Nepremičnina na avtocesti Rublevo-Uspenskoye, ki poudarja status lastnikov, je znamka uspeha in blaginje. Hiše na avtocesti Rublevo-Uspenskoye so od nekdaj odlikovale njihova eleganca, edinstvena arhitektura in veličastnost. Z dodajanjem te tišine, čudovitih pokrajin in čistega zraka dobite enkratno priložnost, da uživate v vseh lepotah okoli sebe.
  Prodaja luksuznih domov na rubelj

Angel Estate - preprosta rešitev kompleksnih vprašanj.

Seveda razmišljate o varčevanju z denarjem pri nakupu nepremičnine. Zaradi tega se mnogi odločijo, da se ne bodo obrnili na strokovnjake, temveč sami rešiti vsa vprašanja. Vendar se v večini primerov ta pristop zdi še dražji. Če rešitvi težavnih vprašanj zaupate strokovnjakom naše agencije, boste zagotovo prejeli:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty