wtorek, 9 stycznia 2018

Samostojna montaža notranjih vrat

Izbira vratnega krila in sorodnih materialov

Trgovine prodajajo vrata za vsak okus. Njihov videz je skoraj popoln. Z geometrijskimi dimenzijami je situacija slabša. Povsem mogoče je kupiti platno, katere stranice se med seboj razlikujejo za nekaj milimetrov. Pri nameščanju teh milimetrov lahko pride do velikih težav. Torej, ne bodite leni, da izberete izbrano platno neposredno v trgovini. In poskrbite, da nataknete natančno vrata, ki ste jih izmerili.
  Samostojna montaža notranjih vrat

Merjenje, izbor, nakup ↑

Če želite kupiti desna vrata, boste potrebovali dimenzije v višini in širini, kot tudi dimenzije naklonov na vratih. Ker ima vrata v večini primerov robove, morate dimenzijo izmeriti na več mestih in izbrati najmanjšo velikost.

Samostojna montaža notranjih vrat: pripravljalna dela

Pred začetkom neposredne študije o vgradnji notranjih vrat morate najprej opraviti pripravljalno delo. Če prezrete to stopnjo, se bo osnovna in enostavna namestitev vrat spremenila v nočno moro. Tukaj je treba upoštevati dve točki.
  Samostojna montaža notranjih vrat

Tehnologija namestitve vrat zahteva naslednja orodja:

  • Merilni trak in svinčnik
  • Dleto
  • Protraktor
  • Raven
  • Hacksaw
  • Vrtajte s kompletom vrtanja
  Samostojna montaža notranjih vrat

Namestitev vrat

Obstajajo različne metode namestitve notranjih vrat, z uporabo plošč, pene itd. V tem članku se lahko naučite, kako postopoma, in s svojimi rokami namestite vrata s škatlo s pomočjo nožnih zatičev...
  Samostojna montaža notranjih vrat

Vgradnja notranjih vrat

Za samoinštalacijo notranjih vrat je bil najbolj pravilen, celoten proces izdelave del je treba razdeliti v zaporedne faze:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty