piątek, 12 stycznia 2018

Trem konkretne fotografije

  Trem konkretne fotografije

Soočanje s betonsko verando

Torej so bila zaključena dela za betoniranje na verandi in odstranitev opažev. Kako ustvariti estetski rezultat? Beton - sam material ni posebej privlačen. Zato se mora lestev soočiti. V ta namen lahko uporabite ploščice, porcelan, umetni ali naravni kamen.
  Trem konkretne fotografije

Priprava gradbišča

  • Obiščemo spletno stran na mestu prihodnje gradnje.
  • Označite podlago za podlago. Gradbeniki svetujejo, da postavi temelj pod verando enake globine kot za hišo.
  • Izkopali smo osnovno jamo za verando.
  Trem konkretne fotografije

Kako zgraditi verando betona z lastnimi rokami?

Če želite hišo lepo, trajno in trajno verando, potem preberite ta članek. V njem boste izvedeli, kakšne vrste verande so, kar je potrebno za njegovo izgradnjo, kako pravilno izračunati njegove dimenzije, in kako iti skozi proces njegove izdelave.
  Trem konkretne fotografije

Osnove, ki jih morate poznati

Prvič, bolje je načrtovati gradnjo verande med fazo gradnje hiše. V tem primeru se v tem primeru pojavi okrepitev temeljev in betoniranje betona, kar odpravlja ukrivljenost in pogrezanje verande glede na glavne stene. Oblika takšne funkcionalno pomembne razširitve je lahko drugačna, izbira je odvisna le od želja lastnika in ideje oblikovalca, če gre za gradnjo. Polkrožna veranda se v zadnjih letih smatra za modno. Toda obstajajo druge oblike:
  Trem konkretne fotografije

Raznolikost tramvaja v obliki betona

Trem je platforma s stopniščjo, ki je s seboj povezana v več korakih. Lahko je zgrajen, zasnovan skupaj s celotno zgradbo, pritrjen po zaključku glavne gradnje, s svojo osnovo ali pritrjeno konzolo.

Pripravljalna faza dela in nekatere značilnosti betonske verande

Trem - najpomembnejši del vsakega doma. Brez nje je nemogoče predstavljati strukturo. Da, in za celoten videz je zelo pomemben, ker ta element "sreča" goste in lastnike hiše, ko vstopijo.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty