czwartek, 11 stycznia 2018

Lsr

  Lsr

Opozorilna izjava

Informacije na tej spletni strani ne predstavljajo ponudbe za vrednostne papirje, kot tudi vabila ali ponudbe za nakup, vlaganje v vrednostne papirje ali njihovo obravnavo ali povabilo k oddaji ponudb za nakup, vlaganje ali obravnavo katerih koli vrednostnih papirjev v Združene države Amerike ali v kateri koli drugi jurisdikciji.
  Lsr
  Lsr

"LSR. Gradbeništvo - severozahod "-

največji v severovzhodnem visokotehnološkem kompleksu industrijskih stanovanj za proizvodnjo betonskih izdelkov, ki zagotavlja celoten cikel gradnje stanovanjskih stavb in objektov socialne infrastrukture "na ključ" iz montažnega betona.

Datum, kraj in registracija

Registrirana 25.06.1992 z odločbo Registracijske zbornice pisarne županije St. Petersburg (potrdilo o državni registraciji podjetja št. 890 je bilo evidentirano 25.06.1992)
  Lsr

Odlična izbira znamke

V našem katalogu boste našli veliko število studio apartmajev iz LSR. Novi stanovanjski kompleksi se nahajajo v Krasnoselsky, Krasnogvardeisky, Frunze, Primorsky, Moskva, Kalininsky in druga območja kulturne prestolnice. Nekatere hiše so že naročene, vendar pa obstajajo tisti LCD-ji, ki še vedno čakajo na njihov videz na zemljevidu mesta. V takih domovih lahko kvadratne metre kupite z bolj zvestimi cenami.
  Lsr

Dvigala za potnike in tovorna vozila

Na vseh stopnjah visoke gradnje se aktivno uporabljajo dvigala za potnike in tovorna vozila. Pomagajo ne le za prevoz delavcev in orodij, temveč tudi olajšanje odstranitve razbitin iz zgornjih nadstropij.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty