piątek, 12 stycznia 2018

Hidroizolacijski kleti zunaj

  Hidroizolacijski kleti zunaj

Zunanja hidroizolacija

Zelo je naravno, da je to potrebno skrbno poskrbeti v fazi gradnje stanovanjske hiše, če obstaja možnost gladke naprave za zaščito pred zunanjimi vplivi tudi z odprtim temeljom. V tem primeru je najbolj optimalna metoda monolitna betoniranja sten in tal spodnjega kleti. Istočasno med zunanjo stranjo temeljev in tleh namestite posebno vlago neprepustno tkanino, ki preprečuje stik betona s tlemi.
  Hidroizolacijski kleti zunaj

Kako zaščititi klet iz vode ↑

Ta članek bo govoril o tem, kako pravilno narediti kletne hidroizolacije v fazi gradnje. Prav tako bo postavljeno vprašanje, kaj storiti, če ste postali srečni lastnik garaže s kletjo brez vodotesnosti.
  Hidroizolacijski kleti zunaj

Korak po korakih o izvajanju zunanjih hidroizolacij ↑

Če se voda v kopalnici kopiči, obstaja znatno navlaženje sten ali pa pride do uhajanja spojnih spojev tla na stene ali šivov med bloki, zato je razlog slaba izolacija zunanje površine temeljnih sten.
  Hidroizolacijski kleti zunaj

Hidroizolacijo kleti z notranjimi rokami: lastnosti, napake, materiali

Če ste natančno prebrali prvi del, zdaj boste takoj razumeli glavno napako pri opravljanju dela, kot je hidroizolacija kleti od znotraj. Ne razumejo namena in pomena teh, povsem nasprotno usmerjenih del, mnogi poskušajo, s pomočjo vodotesnosti kleti z notranje strani, nekako, da preprečijo prodiranje vode vanj od zunaj.
  Hidroizolacijski kleti zunaj

Vrste kletnih hidroizolacij

Obstajajo štirje glavni tipi hidroizolacijskih blokov. To so betonski bloki, ki se najpogosteje uporabljajo za naprave temeljev hiš in drugih pomožnih zgradb in objektov.
  Hidroizolacijski kleti zunaj

Začenjamo graditi garažo

Seveda je najboljša možnost pri izolaciji kleti zunaj garaže med gradnjo temeljev in škatle. Pred nadaljevanjem gradnje je treba pojasniti, na kakšni globini na območju ležijo podzemne vode. Globina prihodnje garažne klete je odvisna od tega.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty