sobota, 13 stycznia 2018

Polaganje ploščice za jezik in utor

  Polaganje ploščice za jezik in utor

Vrste pločevinastih trakov in njihovih prednosti

Ploskev z jezičkom in grobom se razlikuje od drugih podobnih materialov s prisotnostjo sklepnih sklepov na koncih. Ta funkcija omogoča povezovanje sosednjih elementov, ki zagotavljajo gladko površino in moč pregrade.
  Polaganje ploščice za jezik in utor

Namestitev internih particij iz PGP

Montaža predelnih sten pločevinastih plošč se izvaja pri sobni temperaturi, ki ni nižja od + 5 ° C. Pred polaganjem obvezno držite mavčne plošče v prostoru, zasnovanem za območje vsaj 24 ur. Kot montažno lepilo se praviloma uporablja suha kitova mešanica na osnovi veziva iz mavca.
  Polaganje ploščice za jezik in utor

Polaganje ploščice za utor in utor Gradnja predelne stene.

Pred začetkom dela je treba natančno označiti lokacijo bodoče pregradne stene pločevinastih in ploskev. Paziti morate na vse meritve in ustrezno označiti na steni. Določimo lokacijo vrat. Odločiti se, kateri kraj bo bolj primeren za vrata. Upoštevati je treba, da je za oblikovanje vrat plošče potrebno videti Ustrezno je, če so plošče nedotaknjene na eni strani odprtine vrat. V tem primeru lahko zmanjšate količino umazanije in preprečite nepotrebno delo.

Enoslojne in dvojne pregrade in utori

Predelne stene so enoplastne in dvojne. Slednje se uporabljajo za obsežne komunikacije, ločitev posameznih stanovanjskih apartmajev in drugih primerov, ki zahtevajo večjo trdnost in zvočno izolacijo.
  Polaganje ploščice za jezik in utor

Silikatne plošče z jezikom in utorom

Tehnologija izdelave silikatnih plošč je sestavljena iz priprave mešanice kremenčevega peska, vode in apnenčastega apna, ki se potem stisne in postavi v avtoklavno komoro. Tam, pod vplivom visoke temperature in tlaka, nastane močan kilogram krečnega peska.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty