sobota, 13 stycznia 2018

Tehnologija vgradnje granitnih plošč

  Tehnologija vgradnje granitnih plošč

Priprava sten za obloge iz granita

Tehnologija nameščanja fasade granita zahteva popolnoma ravne stene. Nerazumno je, da poskušamo izravnati steno z uporabo večje debeline lepilne rešitve. To bo pripeljalo do povečane porabe dragih lepil in časa do polaganja ploščic. Poleg tega je takšna pot polna dejstva, da bo ploščica še vedno položena neenakomerno.

Delovanje granitne fasade

Kot je omenjeno zgoraj, je granit močno moč. Če je bila instalacija izvedena v skladu z vsemi zahtevami GOST, je popravilo fasade granita malo verjetno potrebno.

Malo lepot

Na koncu bi vam rad povedal o tako zanimivem zaključnem materialu, kot je porcelanska lončnica. To je umetni kamen, ki v svojih lastnostih in značilnostih celo nekoliko presega naravne materiale, vključno z granitom. To dosežemo s tehnologijo proizvodnje: uporabimo visokotemperaturno žganje surove mase pod tlakom.
  Tehnologija vgradnje granitnih plošč

Tehnološka namestitev granita v kleti

Kljub izgledu cenejših sintetičnih materialov za dodelavo granit ostane v povpraševanju zaradi privlačnega izgleda, trpežnosti in moči.
  Tehnologija vgradnje granitnih plošč

Granitna tehnologija fasadne obloge

Granitne plošče lahko pritrdimo na površino stene na dva načina: "mokro" ali "suho". Izbira določene tehnologije določajo tehnične značilnosti stavbe (višina konstrukcije, stanje nosilnih sten), lastnosti materiala (teža in dimenzije obrnjenih plošč) in namen dela.

Vrste vgradnje tal iz naravnega kamna

  • Vgradnja granitnih plošč do debeline 20 mm

Namestitev se izvede na betonski podlagi z uporabo lepilne mešanice. Vnaprej je treba pripraviti posebno lepilno raztopino in jo nanesti na podlago z zrezano lopatico. Zaradi tega se doseže izmerjena porazdelitev lepilne sestave na ravnini. Glavna stvar je zagotoviti, da film ne tvori.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty