sobota, 13 stycznia 2018

Fasadni sistemi Kijev

  Fasadni sistemi Kijev

Prezračene fasade, ventfasad

Tehnologija prezračevanih fasadnih sistemov vam omogoča, da ohranite toploto, da zagotovite odstranitev presežne vlage iz stene in izvedete najbolj drzne arhitekturne rešitve.
  Fasadni sistemi Kijev

Aluminijasti fasadni sistemi - splošne značilnosti

Profil aluminija je okolju prijazen material, odporen proti koroziji, temperaturni ekstremi, trpežen, lahkoten, ne nosi velike obremenitve na nosilnih elementih stavbe in ne zahteva posebnega vzdrževanja. Ščiti pred hrupom in vetrom, se lahko predstavi v katerikoli barvni shemi in ima tudi številne druge prednosti, kot je požarna varnost, saj je med proizvodnim procesom izpostavljena toploti v več kot 200 stopinj Celzija.
  Fasadni sistemi Kijev

Aluminijasti fasadni sistemi TM GLOSSY:

To je praktičen in zanesljiv sistem, ki se pogosto uporablja za zunanjo zasteklitev fasad in za izdelavo velikih sistemov notranjega pregrada, kjer je potrebno ustvariti tog in zanesljiv sistem z različnimi vrstami odpiranja: matnikovih vrat, vratnih vrat ali avtomatizacije.

FOTOGRAFIJA fazne namestitve sistema SCANROK.

1. Podprite sidro v skladu s materialom obremenitve in sten. 2. Označevanje in konzole naprave. 3. Vgradnja vodoravnega profila. 4. namestitev izolacije. 5. Vgradnja vetrne pregrade. 6. namestitev navpičnega profila. 7. montaža kamna SCANROK. 8. Urejanje pobočij in križišč.
  Fasadni sistemi Kijev

Zakaj aluminijske fasade?

Večina sodobnih arhitektov raje uporablja fasado v aluminijastem okvirju za projekte. To je posledica dejstva, da je sposoben prenesti nenadne spremembe temperature, ki so tako značilne za podnebje naše države. Podobne stavbe dajejo vsakemu sodobnemu videzu vsako mesto, zato je zelo priljubljeno uporabljati aluminijaste fasadne sisteme za gradnjo novih stavb.

Cena aluminijastih oken in vrat, fasad in kompleksnih sistemov

Stroški aluminijastih oken in vrat se izračunajo ločeno, saj je ta izdelek manj v povpraševanju v mestu Kijev, po branju specifičnih zahtev kupca se bo izračunala natančna cena.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Popularne posty